İddaa kuponu, banko tahminler, uzman yorumları (18 Eylül 2020)

İddaa yorumları, iddaa tahminleri ve banko kupon gibi aramaların yanıtları haberimizde.

Günün iddaa kuponunu Türkiye Süper Lig, TFF 1. Lig ve Yunanistan Ligi maçlarından oluşturduk. İddaa kuponu, banko iddaa tahminleri, kazandıran iddaa yorumları gibi aramaların yanıtları burada. FutbolArena İddaa yazarları tarafından hazırlanan günün iddaa kuponu haberimizde.

HAZIR İDDAA KUPONU - 18 EYLÜL 2020

Eskişehirspor - Adanaspor / MS 2 / 1.65
PAOK - Atromitos / MS 1 / 1.30
Yeni Malatyaspor - Göztepe / KG VAR / 1.55

Toplam Oran: 3.32

Eskişehirspor - Adanaspor iddaa maç sonucu



TFF 1. Lig'de haftanın açılış maçında Eskişehirspor ile Adanaspor kozlarını paylaşacak. Adanaspor, Eskişehirspor ile oynadığı son 4 maçın 3'ünden galibiyetle ayrıldı. Eskişehirspor sezonun ilk maçında Ankaraspor'a deplasmanda 1-0 kaybetti. Adanaspor ise İstanbulspor'u iç sahada 1-0 yenmeyi başardı. Eskişehirspor - Adanaspor maçında deplasman galibiyeti seçeneğini öneriyoruz.


PAOK - Atromitos iddaa tahmini



Yunanistan Ligi maçında PAOK ile Atromitos karşılaşacak. PAOK yeni sezondaki ilk 3 resmi maçında Beşiktaş, Larissa ve Benfica'yı mağlup etti. Üst üste 3 maçını kazanan PAOK, formda görüntüsüyle dikkat çekiyor. Atromitos ise sezonun ilk ilg maçında Volos'a evinde 2-0 yenildi. PAOK - Atromitos maçında ev sahibi galibiyeti seçeneğini öneriyoruz.

Yeni Malatyaspor - Göztepe iddaa maç sonucu



Türkiye Süper Lig maçında Yeni Malatyaspor ile Göztepe kozlarını paylaşacak. Yeni Malatyaspor ligde yeni sezonun ilk maçında Fatih Karagümrük'e 3-0 kaybetti ve hayal kırıklığı yarattı. Göztepe ise Denizlispor karşısında 5-1 kazanarak oynadığı futbolla göz doldurdu. İç saha maçında kendini affetirmek isteyen Yeni Malatyaspor ve son maçta rakibine 5 gol atan Göztepe'nin mücadelesinde karşılıklı goller bekliyoruz. Yeni Malatyaspor - Göztepe maçında KG VAR seçeneğini öneriyoruz.

İDDAA HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER