İddaa kuponu, banko tahminler, uzman yorumları (17 Eylül 2020)

İddaa yorumları, iddaa tahminleri ve banko kupon gibi aramaların yanıtları haberimizde.

Günün iddaa kuponunu Fransa Ligue 1 ve UEFA Avrupa Ligi ön eleme turu maçlarından oluşturduk. İddaa kuponu, banko iddaa tahminleri, kazandıran iddaa yorumları gibi aramaların yanıtları burada. FutbolArena İddaa yazarları tarafından hazırlanan günün iddaa kuponu haberimizde.

HAZIR İDDAA KUPONU - 17 EYLÜL 2020

Neftçi Bakü - Galatasaray / MS 2 / 1.42
Marsilya - St Etienne / KG VAR / 1.75
Loko Plovdiv - Tottenham / 2.5 ÜST / 1.38

Toplam Oran: 3.43

Neftçi Bakü - Galatasaray iddaa maç sonucu



UEFA Avrupa Ligi ön eleme turunda Neftçi Bakü ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. Galatasaray sezonun ilk resmi maçında Gaziantep FK'yı 3-1 mağlup etti. Oynadığı futbol ile alkış toplayan Galatasaray, Neftçi Bakü'ye gözdağı verdi. Neftçi Bakü ise son lig maçında St.Sumgayit'e iç sahada 2-0 yenildi. Tek maç usülü oynanacak bu maçta Galatasaray'ın galip gelmesini bekliyoruz. Neftçi Bakü - Galatasaray maçında deplasman galibiyeti seçeneğini öneriyoruz.


Marsilya - St Etienne iddaa tahmini



Fransa Ligue 1 maçında Marsilya ile St Etienne karşılaşacak. Marsilya, Saint Etienne ile oynadığı son 4 maçın tamamını kazandı. Saint Etienne ligde sezonun ilk 2 maçından 2-0'lık skorlarla galip ayrıldı. Marsilya aynı şekilde ligde deplasmanda oynadığı ilk 2 maçı kazanmayı başardı. İki takımın bu zorlu maçta gol bulmasını bekliyoruz. Marsilya - St Etienne maçında KG VAR seçeneğini öneriyoruz.

Loko Plovdiv - Tottenham iddaa maç sonucu



UEFA Avrupa Ligi ön eleme turu maçında Loko Plovdiv ile Tottenham kozlarını paylaşacak. Lokomotiv Plovdiv son 5 resmi maçında rakiplerine en az 1 gol attı. Tottenham'ın hazırlık maçları dahil olmak üzere son 9 maçının 6'sında 2,5 gol barajı aşıldı. Tottenham'ın mütevazı rakibi Lokomotiv Plovdiv karşısında gollü bir maç çıkarmasını bekliyoruz. Loko Plovdiv - Tottenham maçında 2,5 ÜST seçeneğini öneriyoruz.

İDDAA HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER