İddaa kuponu, banko tahminler, uzman yorumları (17 Ekim 2020)

İddaa yorumları, iddaa tahminleri ve banko kupon gibi aramaların yanıtları haberimizde.

Günün iddaa kuponunu İngiltere Premier Lig, İtalya Serie A ve İspanya La Liga maçlarından oluşturduk. İddaa kuponu, banko iddaa tahminleri, kazandıran iddaa yorumları gibi aramaların yanıtları burada. FutbolArena İddaa yazarları tarafından hazırlanan günün iddaa kuponu haberimizde.

HAZIR İDDAA KUPONU - 17 EKİM 2020

Manchester City - Arsenal / 2.5 ÜST / 1.35
Inter - Milan / KG VAR / 1.45
Getafe - Barcelona / MS 2 / 1.55

Toplam Oran: 3.03

Manchester City - Arsenal iddaa tahmini



İngiltere Premier Lig maçında Manchester City ile Arsenal kozlarını paylaşacak. Manchester City iç sahadaki son 10 maçtan 9 galibiyet elde etti. Arsenal son 6 maçın 5'ini kaybetmedi ve 4 galibiyet aldı. Manchester City'nin son 9 maçının 8'i 2,5 gol üstü skorlarla bitti. Arsenal'ın son 8 maçının 6'sı 2-3 gol aralığında tamamlandı. Manchester City - Arsenal maçında 2,5 ÜST seçeneğini öneriyoruz.


Inter - Milan iddaa tahmini



İtalya Serie A maçında Inter ile Milan karşılaşacak. Inter'in son 6 resmi maçının 5'inde karşılıklı goller atıldı. Inter ligdeki ilk 3 maçta rakiplerine 10 gol atmayı başardı. Milan deplasmandaki son 6 maçın 4'ünde kalesini gole kapatamadı. Milan son 6 resmi maçın 5'inde rakiplerine en az 2 gol attı. Inter - Milan maçında KG VAR seçeneğini öneriyoruz.

Getafe - Barcelona iddaa tahmini



İspanya La Liga maçında Getafe ile Barcelona karşılaşacak. Getafe son 4 lig maçından 2 galibiyet çıkardı ve son karşılaşmada Real Sociedad'a deplasmanda 3-0 kaybetti. Barcelona ligdeki ilk 3 maçtan 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Barcelona bu süreçteki tek golünü Sevilla'dan yedi. Getafe - Barcelona maçında deplasman galibiyeti seçeneğini öneriyoruz.

İDDAA HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER