İddaa kuponu, banko iddaa tahminleri (24 Ağustos 2020 Pazartesi)

İddaa kuponu, günün iddaa maçları, iddaa tahminleri gibi aramaların yanıtları haberimizde.

İddaa kuponu, günün banko iddaa maçları, kazandıran iddaa kuponları gbi aramalar yapan iddaaseverler için 24 Ağustos 2020 Pazartesi günü iddaa kuponunu hazırladık. FutbolArena İddaa yazarları tarafından hazırlanan günün kuponu burada.

HAZIR İDDAA KUPONU - 24 AĞUSTOS 2020

Norrköping - Hacken | 2,5 ÜST | 1.45
Kalmar - Mjallby | KG VAR | 1.60
Kongsvinger - Lillestrom | KG VAR | 1.50

Toplam Oran: 3,48

Norrköping - Hacken iddaa tahmini


Ev sahibi ekip 3 maçlık mağlubiyet serisinin ardından geçtiğimiz hafta Göteborg deplasmanında önemli bir galibiyet aldı. Hacken ise Varbergs karşısında üst üste aldığı iki galibiyetle 6. sıraya kadar yükseldi. Ev sahibinin son 6 maçının 5'i, Hacken'in sie son 5 maçının 4'ü 2,5 ÜST bitti. Benzer bir sonuç bekliyoruz.

Kalmar - Mjallby iddaa tahmini


Kalmar ligde son 6 maçta 1 kez kazanabildi. Mjallby de tıpkı rakibi gibi son 6 maçında sadece 1 kez sonuca gidebildi. İki takımın da savunmada sıkıntıları ortada. Bu mücadele ikisinin de galibiyete ihtiyacı var. Bu nedenle gole yakın oyun oynamaları kuvvetle muhtemel. KG VAR tercihi cazip.

Kongsvinger - Lillestrom iddaa tahmini


Norveç Ligi'nde geride kalan 10 haftada ev sahibi ekip 9, konuk takım ise 13 puan topladı. Kongsvinger son 4 maçında, konuk ekip son 3 maçında kaybetmedi. İki takımın da skor üretme konusunda sıkıntısı bulunmuyor. KG VAR tercihi cazip.

İDDAA HABERLERİ İÇİN TIKLA

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER