İddaa kuponları, banko hazır tahminler (8 Temmuz Çarşamba)

Çarşamba bültenindeki maçlardan 8 Temmuz günü FutbolArena İddaa yazarları tarafından hazırlanan banko iddaa kuponu haberimizde.

FutbolArena - Günün banko iddaa kuponunu Türkiye Süper Lig ve Danimarka Ligi maçlarından oluşturduk.İddaa kuponları, günün iddaa kuponu, hazır iddaa kuponu, iddaa tahminleri gibi aramalar yapan iddaa severler için 8 Temmuz 2020 Çarşamba günü oluşturduğumuz iddaa hazır kuponu burada.

GÜNÜN İDDAA KUPONU - 8 TEMMUZ 2020

Trabzonspor - Antalyaspor / 2.5 ÜST / 1.38
Randers - Esbjerg / 2.5 ÜST / 1.45
Alanyaspor - Galatasaray / KG VAR / 1.52

Toplam Oran: 3.04

Trabzonspor - Antalyaspor iddaa tahmini


Süper Lig'de Trabzonspor ile Antalyaspor karşı karşıya gelecek. Trabzonspor, Antalyaspor ile oynadığı son 6 maçın 5'ini kazanmayı başardı. Trabzonspor aynı zamanda son 15 lig maçını kaybetmedi ve 10 galibiyet aldı. Deplasmanda 6 maçlık yenilmezlik serisi bulunan Antalyaspor ise bu süreçte 3 galibiyet elde etti. Trabzonspor'un son 10 lig maçının tamamında karşılıklı goller atıldı. Antalyaspor'un ligdeki son 10 maçının 8'i karşılıklı gollerle tamamlandı. Trabzonspor - Antalyaspor maçında 2,5 ÜST tercihini öneriyoruz.

Randers - Esbjerg iddaa tahmini


Danimarka Ligi'nde Randers ile Esbjerg kozlarını paylaşacak. Randers ile Esbjerg arasında oynanan son 4 maç 2,5 ÜST bitti. Randers'ın son 6 lig maçının 5'inde 2,5 gol barajı aşıldı. Esbjerg'in son 6 maçının tamamında 2,5 gol üstü skorlar elde edildi. Esbjerg'in son 11 lig maçının hepsinde karşılıklı goller atıldı. Randers - Esbjerg maçında 2,5 ÜST tercihini öneriyoruz.

Alanyaspor - Galatasaray iddaa tahmini


Süper Lig'de Alanyaspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Aytemiz Alanyaspor son 8 resmi maçından 7'sini kaybetmedi ve 4 galibiyet aldı. Aytemiz Alanyaspor'un son 4 resmi maçı 3,5 gol üstü skorlarla bitti. Galatasaray son 6 lig maçını kazanamadı ve 4 beraberlik elde etti. Galatasaray'ın ligdeki son 8 maçının 5'inde 2,5 gol barajı aşıldı. Alanyaspor - Galatasaray maçında KG VAR tercihini öneriyoruz.

İDDAA HABERLERİ İÇİN TIKLA!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER