İddaa kuponları, banko hazır tahminler (27 Mayıs Çarşamba)

Bundesliga maçlarının oynanacağı heyecanlı günde İddaa kuponları günün en çok yapılan sorgularından oldu. 27 Mayıs 2020 Çarşamba günü FutbolArena İddaa yazarları tarafından hazırlanan iddaa kuponu için haberimize göz atabilirsiniz.

Almanya Bundesliga'da bugün 5 maç oynanacak. Aynı zamanda Almanya Bundesliga 2'de 3 maç sahne alacak. İddaa kuponları, günün iddaa kuponu, hazır iddaa kuponu, iddaa tahminleri gibi aramalar yapan iddaa severler için haberimizi hazırladık. 27 Mayıs 2020 Çarşamba günü Almanya Bundesliga ve Bundesliga 2'de oynanacak maçlardan oluşturduğumuz iddaa hazır kuponu burada.

GÜNÜN İDDAA KUPONU - 27 MAYIS 2020

Leipzig - Hertha Berlin / MS 1 / 1.25
Hoffenheim - Köln / 2.5 ÜST / 1.40
Augsburg - Paderborn / MS 1 / 1.75

Toplam Oran: 3.06

Leipzig - Hertha Berlin iddaa tahmini


Almanya Bundesliga'da Leipzig ile Hertha Berlin karşı karşıya gelecek. Leipzig son 3 resmi maçta rakiplerine 9 gol atarken, Herta Berlin bu süreçte rakip fileleri aynı sayıda sarstı. Hertha Berlin son 2 maçından galibiyetle ayrıldı. Herta Berlin'in son 6 lig maçının tamamı 2,5 gol üstü skorlar ile bitti. Leipzig son 6 resmi maçından 3 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Leipzig - Hertha Berlin maçında ev sahibi galibiyetini öneriyoruz.

Hoffenheim - Köln ALT - ÜST iddaa tahmini


Almana Bundesliga'da Hoffenheim ile Köln karşı karşıya gelecek. Hoffenheim ile Köln arasındaki son 5 maçın 4'ü 2,5 ÜST bitti. Köln'ün 2020 yılında oynadığı tüm lig maçlarında 2,5 gol barajı aşıldı. Hoffenheim'ın son 6 maçından 4'ünde karşılıklı goller atıldı. Köln son 3 maçını kazanamazken, önceki 3 maçından ise galibiyetle ayrılmıştı. Hoffenheim son 7 lig maçını ise kazanamadı. Hoffenheim - Köln maçında 2,5 ÜST tercihini öneriyoruz.

Augsburg - Paderborn iddaa tahmini


Almanya Bundesliga'da günün maçında Augsburg ile Paderborn galibiyet için sahaya çıkacak. Lig sonuncusu Paderborn son 6 maçından 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Augsburg ise kazanamama serisinin ardından hafta sonu Schalke 04'ü deplasmanda 3-0 yenmeyi başardı. Augsburg'un son 4 maçının 3'ü 2,5 ÜST bitti. Augsburg, Schalke maçıyla yakaladığı çıkışı lig sonuncusu Paderborn karşısında sürdürecektir. Augsburg - Paderborn maçında ev sahibi galibiyeti tercihini öneriyoruz.

İDDAA HABERLERİ İÇİN TIKLA!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER