İddaa kuponları, banko hazır tahminler (27 Haziran Cumartesi)

Cumartesi heyecanında İtalya ve Türkiye liglerinden 3 tahmini bir araya getirdik. 27 Haziran 2020 Cumartesi günü FutbolArena İddaa yazarları tarafından hazırlanan banko iddaa kuponu haberimizde.

FutbolArena - İddaa bülteni cumartesi günü yine dopdolu! Türkiye Süper Lig ve İtalya Serie A maçlarından 3 tahminle günün kuponunu hazırladık. İddaa kuponları, günün iddaa kuponu, hazır iddaa kuponu, iddaa tahminleri gibi aramalar yapan iddaa severler için 27 Haziran 2020 Cumartesi günü oluşturduğumuz iddaa hazır kuponu burada.

GÜNÜN İDDAA KUPONU - 27 HAZİRAN 2020

Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor / KG VAR / 1.48
Trabzonspor - Ankaragücü / 2.5 ÜST / 1.38
Lazio - Fiorentina / MS 1 / 1.48

Toplam Oran: 3.02

Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor iddaa tahmini


Türkiye Süper Lig'de günün maçında Fenerbahçe ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya gelecek. Yeni Malatyaspor son 10 lig maçından 9'unu kazanamadı ve 8 mağlubiyet aldı. Yeni Malatyaspor'un son 5 lig maçının tamamında karşılıklı goller atıldı. Fenerbahçe ligdeki son 10 maçının 8'ini kazanamadı ve 6 kez mağlup oldu. Fenerbahçe son 9 lig maçının tamamında kalesinde en az 1 gol gördü. Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor maçında KG VAR tercihini öneriyoruz.

Trabzonspor - Ankaragücü iddaa tahmini


Süper Lig'de gecenin maçında Trabzonspor ile Ankaragücü karşı karşıya gelecek. Trabzonspor'un son 5 resmi maçının 4'ü 3,5 gol üstü skorlar ile bitti. Trabzonspor son 5 maçtan 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Ankaragücü'nün son 5 lig maçının 4'ü 2,5 ÜST tamamlandı. Ankaragücü bu süreçte çıktığı lig müsabakalarından 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. Trabzonspor - Ankaragücü maçında 2,5 ÜST tercihini öneriyoruz.

Lazio - Fiorentina iddaa tahmini


İtalya Serie A'da günün maçında Lazio ile Fiorentina karşı karşıya gelecek. Fiorentina son maçta lig sonuncusu Brescia ile berabere kaldı. Lazio ise Atalanta deplasmanından 3-2 mağlup döndü. Lider Juventus ile yarışan Lazio'nun puan kaybına tahammülü kalmadı. Lazio son 5 lig maçından 4 galibiyet aldı. Fiorentina ise son 3 lig maçından beraberliklerle ayrıldı. Lazio - Fiorentina maçında ev sahibi galibiyeti tercihini öneriyoruz.

İDDAA HABERLERİ İÇİN TIKLA!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER