İddaa kuponları, banko hazır tahminler (26 Haziran Cuma)

İspanya, İtalya ve Türkiye liglerinden 3 tahmini bir araya getirdik. 26 Haziran 2020 Cuma günü FutbolArena İddaa yazarları tarafından hazırlanan banko iddaa kuponu haberimizde.

FutbolArena - Türkiye Süper Lig, İtalya Serie A ve İspanya La Liga maçlarından 3 tahminle günün kuponunu hazırladık. İddaa kuponları, günün iddaa kuponu, hazır iddaa kuponu, iddaa tahminleri gibi aramalar yapan iddaa severler için 26 Haziran 2020 Cuma günü oluşturduğumuz iddaa hazır kuponu burada.

GÜNÜN İDDAA KUPONU - 26 HAZİRAN 2020

Beşiktaş - Konyaspor / İY 1 / 1.85
Juventus - Lecce / 2.5 ÜST / 1.30
Sevilla - Valladolid / MS 1 / 1.30

Toplam Oran: 3.13

Beşiktaş - Konyaspor iddaa tahmini


Türkiye Süper Lig'de günün maçında Beşiktaş ile Konyaspor karşı karşıya gelecek. Beşiktaş, Konyaspor ile oynadığı son 5 maçı kaybetmedi ve 3 galibiyet aldı. Beşiktaş son 10 lig maçından 5 galibiyet ve 2 beraberlik çıkardı. Konyaspor son 10 maçtan sadece 1'ini kazanabildi. Son lig maçında Denizlispor'u 5-1 yenen Beşiktaş, Vodafone Park'taki mücadeleye de etkili başlayacaktır. Beşiktaş - Konyaspor maçında ilk yarıyı ev sahibi önde bitirir tercihini öneriyoruz.

Juventus - Lecce iddaa tahmini


İtalya Serie A maçında Juventus ile Lecce karşı karşıya gelecek. Lecce'nin ligdeki son 7 maçının tamamı 2,5 ÜST bitti. Lecce son 3 maçta rakiplerinden 15 gol yedi. Juventus pandemi arasından sonra Napoli ve Milan ile İtalya Kupası'nda berabere kaldı. Son maçında Bologna'yı deplasmanda 2-0 mağlup eden lider Juventus, iç sahada Lecce ile gollü bir maça imza atacaktır. Juventus - Lecce maçında 2,5 ÜST tercihini öneriyoruz.

Sevilla - Valladolid iddaa tahmini


İspanya La Liga'da günün maçında Sevilla ile Valladolid karşı karşıya gelecek. Sevilla pandemi arasından sonra 3 lig maçtan beraberlikle ayrıldı. Real Valladolid ise aynı süreçten 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet çıkardı. Şampiyonlar Ligi potasında kalmak isteyen Sevilla'nın artık 3 puana ihtiyacı vardı. 15. sırada mücadele eden Valladolid karşısında favori gösterilen Sevilla, bu fırsatı kaçırmayacaktır. Sevilla - Valladolid maçında ev sahibi galibiyeti tercihini öneriyoruz.

İDDAA HABERLERİ İÇİN TIKLA!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER