İddaa kuponları, banko hazır tahminler (18 Temmuz Cumartesi)

Cumartesi bültenindeki maçlardan 18 Temmuz günü FutbolArena İddaa yazarları tarafından hazırlanan banko iddaa kuponu haberimizde.

FutbolArena - Günün banko iddaa kuponunu Yunanistan ve Türkiye Süper Ligi maçlarından oluşturduk. İddaa kuponları, günün iddaa kuponu, hazır iddaa kuponu, iddaa tahminleri gibi aramalar yapan iddaa severler için 18 Temmuz 2020 Cumartesi günü oluşturduğumuz iddaa hazır kuponu burada.

GÜNÜN İDDAA KUPONU - 18 TEMMUZ 2020

Galatasaray - Göztepe / MS 1 / 1.35
Gaziantep FK - Kasımpaşa / 2.5 ALT / 2.25
Asteras Tripolis - Lamia / 2.5 ALT /1.62

Toplam Oran: 4.92

Galatasaray - Göztepe iddaa tahmini


Türkiye Süper Ligi'nde Galatasaray ile Göztepe karşı karşıya gelecek. Galatasaray'da Muslera, Falcao, Lemina ve Andone bu maçta forma giyemeyecekler. Göztepe'de ise Jerome, Halil Akbunar, Deniz Kadah ve Serdar Gürler kadroda yer alamayacaklar. Süper Lig'de son 8 maçını kazanamayan Galatasaray, üst üste 3 mağlubiyet yaşadı. Düşüşünü sürdüren Göztepe ise son 6 lig maçından 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Galatasaray'ın Göztepe maçını kazanarak taraftarlarının gönlünü almasını bekliyoruz. Galatasaray - Göztepe maçında ev sahibi galibiyeti tercihini öneriyoruz.

Gaziantep FK - Kasımpaşa iddaa tahmini


Türkiye Süper Ligi'nde Gaziantep FK ile Kasımpaşa kozlarını paylaşacak. Gaziantep FK'nın son 8 maçının 6'sında 2,5 gol barajı aşılamadı. Gaziantep FK son 6 maçından 2 galibiyet ve 4 beraberlik aldı. Kasımpaşa'nın son 5 maçının 4'ü 2,5 gol altı skorlarla bitti. Kasımpaşa bu süreçte Beşiktaş dışındaki takımlardan gol yemedi. Gaziantep FK - Kasımpaşa maçında 2,5 ALT tercihini öneriyoruz.

Asteras Tripolis - Lamia iddaa tahmini


Yunanistan Ligi'nde Asteras Tripolis ile Lamia karşı karşıya gelecek. Asteras Tripolis'in iç sahadaki son 5 maçının 4'ü 2,5 ALT bitti. Asteras Tripolis bu süreçte rakipleriyle 4 kez berabere kaldı. Lamia'nın son 3 resmi maçı golsüz eşitlikle sona erdi. Lamia'nın son 6 maçının tamamı 2,5 gol altı skorlarla tamamlandı. Asteras Tripolis - Lamia maçında 2.5 ALT tercihini öneriyoruz.

İDDAA HABERLERİ İÇİN TIKLA!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER