İddaa kuponları, banko hazır tahminler (14 Haziran Pazar)

Türkiye ve Avrupa'da futbol heyecanı geri döndü. 14 Haziran 2020 Pazartesi günü FutbolArena İddaa yazarları tarafından hazırlanan banko iddaa kuponu haberimizde.

FutbolArena - Süper Lig ve İspanya La Liga maçlarından günün tahminlerini sizler için derledik. İddaa kuponları, günün iddaa kuponu, hazır iddaa kuponu, iddaa tahminleri gibi aramalar yapan iddaa severler için 13 Haziran 2020 Cumartesi günü oluşturduğumuz iddaa hazır kuponu burada.

GÜNÜN İDDAA KUPONU - 13 HAZİRAN 2020

Gençlerbirliği - Konyaspor / 2.5 ALT / 1.55
Real Madrid - Eibar / 2.5 ÜST / 1.40
Rizespor - Galatasaray / MS 2 / 1.50

Toplam Oran: 3.26

Gençlerbirliği - Konyaspor iddaa tahmini


Süper Lig'de Gençlerbirliği ile Konyaspor karşı karşıya gelecek. Konyaspor'da Ömer Ali Şahiner ve Nejc Skubic sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler. Gençlerbirliği'nde ise Fabricio Baianokart cezası ve Nadir Çiftçi sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamayacaklar. Konyaspor'un Süper Lig'deki son 9 maçından 6'sı 2,5 ALT skorlar ile bitti. Gençlerbirliği'nin son 9 lig maçından 7'sinde 2,5 gol barajı aşılmadı. Gençlerbirliği - Konyaspor maçında 2,5 ALT tercihini öneriyoruz.

Real Madrid - Eibar iddaa tahmini


İspanya La Liga'da Real Madrid ile Eibar karşı karşıya gelecek. Real Madrid'in son 5 lig maçının 3'ü 2,5 ÜST bitti. Real Madrid son 10 lig maçından 6 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Eibar'ın İspanya La Liga'daki son 5 maçının tamamında 2,5 gol üstü skorlar ortaya çıktı. Eibar ligdeki son 7 maçından sadece 1 galibiyet aldı ve 4 kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Eibar son 6 maçın 4'ünde rakiplerine gol atmayı başardı. Real Madrid - Eibar maçında 2,5 ÜST tercihini öneriyoruz.

Rizespor - Galatasaray iddaa tahmini


Süper Lig'de günün maçında Rizespor ile Galatasaray galibiyet için sahaya çıkacak. Galatasaray'da sakatlığı devam eden Marcao'nun dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Çaykur Rizespor'da Umar Aminu, Zafer Görgen ve Mohamed Abarhoun sakatlıkları nedeniyle forma giyecekler. Aynı zamanda Rizespor'un 10 numarası Fernando Boldrin kart cezası nedeniyle kadroda yer alamayacak. Ünal Karaman'ın gelişiyle kan kaybını durduramayan Rizespor, son 8 lig maçında galibiyet yüzü göremedi. Galatasaray ligdeki son 10 maçından 8 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Galatasaray'ın son 12 lig maçından 10'u 2,5 gol üstü skorlar ile tamamlandı. Rizespor - Galatasaray maçında deplasman galibiyeti tercihini öneriyoruz.

İDDAA HABERLERİ İÇİN TIKLA!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER