İddaa kuponları, banko hazır tahminler (11 Temmuz Cumartesi)

Cumartesi bültenindeki maçlardan 11 Temmuz günü FutbolArena İddaa yazarları tarafından hazırlanan banko iddaa kuponu haberimizde.

FutbolArena - Günün banko iddaa kuponunu Çekya 2. Ligi, Rusya Ligi ve İtalya Serie A maçlarından oluşturduk.İddaa kuponları, günün iddaa kuponu, hazır iddaa kuponu, iddaa tahminleri gibi aramalar yapan iddaa severler için 11 Temmuz 2020 Cumartesi günü oluşturduğumuz iddaa hazır kuponu burada.

GÜNÜN İDDAA KUPONU - 11 TEMMUZ 2020

Prostej - Brno / 2.5 ÜST / 1.35
Akhmat Grozny - Zenit / 2.5 ÜST / 1.70
Juventus - Atalanta / KG VAR / 1.40

Toplam Oran: 3.21

Prostej - Brno iddaa tahmini


Çekya 2. Ligi'nde Prostej ile Brno karşı karşıya gelecek. Prostejov'un son 5 maçının 4'ünde karşılıklı goller oldu. Prostejov son 4 maçın 3'ünde rakiplerine en az 2 gol attı. Brno'nun son 9 maçının 7'si 2,5 gol üstü skorlarla bitti. Brno ligdeki son 2 maçta rakiplerine tam 13 gol attı. Prostej - Brno maçında 2,5 ÜST tercihini öneriyoruz.

Akhmat Grozny - Zenit iddaa tahmini


Rusya Ligi'nde Akhmat Grozny ile Zenit kozlarını paylaşacak. Akhmat Grozny'nin son 6 maçının 5'i 2,5 gol üstü skorlarla bitti. Akhmat Grozny son 6 maçının tamamında rakiplerine gol attı. Zenit'in ligdeki son 6 maçının hepsinde 2,5 gol barajı aşıldı. Zenit son 6 lig maçının tamamında rakiplerine en az 2 gol attı. Akhmat Grozny - Zenit maçında 2,5 ÜST tercihini öneriyoruz.

Juventus - Atalanta iddaa tahmini


İtalya Serie A'da Juventus ile Atalanta karşı karşıya gelecek. Juventus son 5 lig maçından 4 galibiyet elde etti. Juventus'un ligdeki son 4 maçı 3,5 gol üstü skorlarla bitti. Atalanta son 11 resmi maçının tamamından galibiyetle ayrıldı. Atalanta son 11 maçın 10'unda rakiplerine en az 2 gol attı. Juventus da son 5 lig maçında rakip filelere en az 2 gol gönderdi. Juventus - Atalanta maçında KG VAR tercihini öneriyoruz.

İDDAA HABERLERİ İÇİN TIKLA!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER