İddaa kuponları, banko hazır tahminler (1 Temmuz Çarşamba)

Çarşamba günü bülteninde Avrupa liglerinden 3 tahmini bir araya getirdik. 1 Temmuz 2020 Çarşamba günü FutbolArena İddaa yazarları tarafından hazırlanan banko iddaa kuponu haberimizde.

FutbolArena - TFF 1. Lig, İsviçre ve İtalya Ligi maçlarından 3 tahminle günün kuponunu hazırladık. İddaa kuponları, günün iddaa kuponu, hazır iddaa kuponu, iddaa tahminleri gibi aramalar yapan iddaa severler için 1 Temmuz 2020 Çarşamba günü oluşturduğumuz iddaa hazır kuponu burada.

GÜNÜN İDDAA KUPONU - 28 HAZİRAN 2020

Altay - Osmanlıspor / KG VAR / 1.65
N. Xamax - St. Gallen / 2.5 ÜST / 1.45
Fiorentina - Sassuolo / KG VAR / 1.48

Toplam Oran: 3.54

Altay - Osmanlıspor iddaa tahmini


TFF 1. Lig'de günün maçında Altay ile Osmanlıspor karşı karşıya gelecek. Altay ligdeki son 8 maçını kaybetmedi ve bu karşılaşmaların 7'sinde karşılıklı goller oldu. Osmanlıspor ligdeki son 7 maçından galibiyet alamadı. Başkent ekibinin son 7 maçının tamamında karşılıklı goller atıldı. Altay - Osmanlıspor maçında KG VAR tercihini öneriyoruz.

N. Xamax - St. Gallen iddaa tahmini


İsviçre Ligi'nde gecenin maçında N. Xamax ile St. Gallen karşı karşıya gelecek. Neuchatel Xamax son 2 lig maçını kaybetti ve 8 gol yedi. Neuchatel Xamax'ın son 5 maçının tamamında 2,5 gol barajı aşıldı. St. Gallen son 5 lig maçından 4 galibiyet elde etti. St Gallen'in son 6 maçının hepsi 2,5 ÜST skorlarla sona erdi. N. Xamax - St. Gallen maçında 2,5 ÜST tercihini öneriyoruz.

Fiorentina - Sassuolo iddaa tahmini


İtalya Serie A'da günün maçında Fiorentina ile Sassuolo karşı karşıya gelecek. Fiorentina'nın son 6 resmi maçının 5'inde karşılıklı goller oldu. Fiorentina son 4 maçını kazanamadı ve 3 beraberlik aldı. Sassuolo son 3 lig maçından galibiyet alamadı ve rakiplerinden 10 gol yedi. Sassuolo ise bu süreçte 7 gol kaydetti. Sassuolo'nun son 7 maçının 5'inde karşılıklı goller atıldı. Fiorentina - Sassuolo maçında KG VAR tercihini öneriyoruz.

İDDAA HABERLERİ İÇİN TIKLA!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER