İddaa banko kupon - Hazır iddaa tahminleri (28 Kasım 2020)

İddaa banko kupon, hazır iddaa tahminleri, günün iddaa kuponu gibi aramaların yanıtları haberimizde.

İddaa banko kupon, günün iddaa kuponu, kazandıran iddaa tahminleri, banko maçlar, iddaa banko yorumlar gibi aramaların yanıtları haberimizde. FutbolArena İddaa yazarları 28 Kasım Cumartesi İddaa programından çıkardıkları maçları sizler için hazırladı.

GÜNÜN İDDAA KUPONU

Brighton - Liverpool 2,5 ÜST 1.45
Dortmund - Köln İY1 1.48
Manchester City - Burnley İY1 1.38

Toplam Oran: 2,96

GÜNÜN 2,5 ÜST KUPONU

Union Berlin - Frankfurt 2,5 ÜST 1.48
Rizespor - Galatasaray 2,5 ÜST 1.67
Everton - Leeds United 2,5 ÜST 1.45

Toplam Oran: 3,58


Brighton - Liverpool iddaa tahmini


Liverpoo hafta arasında Atalanta karşısında çok etkisiz bir oyun sergiledi ve sahadan 2-0 yenilgiyle ayrıldı. Savunma hattındaki eksikler Klopp'u zorlamaya devam ediyor. Öte yandan hücum hattında Salah'ın da dönüşüyle Salah, Mane, Firmino üçlüsü yeniden sahada olacak. Brgihton da gol yollarında etkili bir takım. 2,5 ÜST cazip.


Dortmund - Köln iddaa tahmini


Dortmund yoluna emin adımlarla devam ediyor. Haaland önderliğinde hafta arasında Şampiyonlar Ligi'ne de kazandılar. Köln istediği sonuçları almakta zorlanıyor. Vasat bir kadroya sahipler. Dortmund hızlı başlayarak ilk yarıdan üstünlüğü sağlayacaktır.


Manchester City - Burnley iddaa maç sonucu


Manchester City geçtiğimiz hafta Tottenham deplasmanında kaybetti. Guardiola'nın öğrencilerinin bir an önce toparlanması ve üst sıraları yakalaması gerekiyor. Hafta arasında Olympiakos deplasmanında kazandılar ve morallendiler. Burnley karşısında maça hızlı başlamalarını bekliyoruz. İlk yarı 1 tercihimiz.

İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER