İddaa banko kupon - Hazır iddaa tahminleri (19 Aralık 2020)

İddaa banko kupon, günün iddaa tahminleri, hazır kuponlar gibi aramaların yanıtları haberimizde.

İddaa banko kuponlar, iddaa tahminleri, hazır iddaa yorumları gibi aramalar yapan iddaaseverler için günün iddaa kuponlarını hazırladık. FutbolArena İddaa yazarları tarafından hazırlanan günün iddaa kuponları ve yorumlarını burada bulabilirsiniz.

GÜNÜN İDDAA KUPONU

Göztepe - Hatayspor KG VAR 1.58
Crystal Palace - Liverpool MS 2 1.50
Malatyaspor - Kasımpaşa KG VAR 1.50

Toplam Oran: 3,56

GÜNÜN 2,5 ÜST KUPONU

Southampton - Manchester City 2,5 ÜST 1.45
Gaziantep FF - Fenerbahçe 2,5 ÜST 1.48
Everton - Arsenal 2,5 ÜST 1.67

Toplam Oran: 3,58


Göztepe - Hatayspor iddaa tahmini


Göztepe son olarak deplasmanda Rizespor'a kaşrı 3-2 mağlup oldu. Hatayspor ise sahasında aldığı Erzurum ve Karagümrük galibiyetlerinin ardından geçen hafta Ankaragücü'ne mağlup oldu. İki takımın da hücum gücü yüksek. Bu mücadelede karşılıklı goller bekliyoruz.


Crystal Palace - Liverpool iddaa maç sonucu


Crystal Palace son 3 lig maçında kaybetti ve bu süreçte sahalarında Tottenham ile berabere kaldılar. Liverpool ise sakatlıkların yavaş yavaş azalmasıyla hem sonuç hem de oyun olarak ritmini bulmaya başladı. Hafta arasında Tottenham'ı mağlup ederek liderliği aldılar. Palace deplasmanında da galibiyetleri devam eder.


Malatyaspor - Kasımpaşa iddaa tahmini


Malatyaspor son 7 resmi maçını kaybetmedi ve geçen hafta Fenerbahçe'yi deplasmanda mağlup ettiler. Kasımpaşa da Fuat Çapa ile çıkışa geçti. İki takım da oyun olarak hücum odaklı mücadele ediyor. Karşılıklı goller izlememiz muhtemel.


İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER