İddaa banko kupon - Hazır iddaa tahminleri (12 Kasım 2020)

İddaa banko kupon, hazır iddaa tahminleri gibi aramaların yanıtları haberimizde.

İddaa banko kupon, hazır iddaa yorumları, banko tahminler, kazandıran iddaa yorumları, banko maç, iddaa yorumu gibi aramalar yapan iddaaseverler için günün iddaa kuponlarını hazırladık. FutbolArena editörlerinin hazırladığı kuponlar haberimizde.

GÜNÜN İDDAA KUPONU

Zambiya - Botsvana MS 1 1.40
Kamerun - Mozambik 2,5 ALT 1.55
Burkino Faso - Malavi MS 1 1.35

Toplam Oran: 2,93

GÜNÜN İDEAL KUPONU

Gürcistan - K.Makedonya İY0 1.70
Sırbistan - İskoçya MS 1 1.60
K. İrlanda - Slovakya 2,5 ALT 1.40

Toplam Oran: 3.81

Gürcistan - Makedonya iddaa tahmini


Pandemi nedeniyle 2021 yılına ertelenen EURO 2020'nin son 4 takımı bu akşam belirlenecek. Playoff maçlarından biri de Gürcistan ile Kuzey Makedonya arasında oynanacak. İki takımın da final maçında fazla risk almadan oynaması muhtemel. Özellikle ilk yarıda dengeli bir oyun bekliyoruz. İlk yarı beraberliği cazip.


Sırbistan - İskoçya iddaa maç sonucu


Sırbistan bir önceki turda Norveç'i elemeyi başardı. UEFA Uluslar Ligi'nde istediği sonuçları alamayan Sırbistan tüm konsantrasyonunu bu karşılaşmaya vermiş durumda. İskoçya son maçlarında iyi sonuçlar alsa da rakibin kaliteli kadrosu karşısında direnmeleri zor. Sırbistan kalitesi ve tecrübesiyle bir adım önde.


Kuzey İrlanda - Slovakya iddaa tahmini


Kuzey İrlanda son 6 maçında 2 beraberlik alırken 4 kez yenildi. Bir önceki turda Bosna Hersek'i elemeyi başardılar. Slovakya rakibine göre daha iyi ayaklara sahip olsa da rakibi açmakta zorlanabilirler. 2,5 ALT tercihi önde.

İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER