İddaa banko kupon - Hazır iddaa tahminleri (10 Şubat 2021)

İddaa banko kupon, günün iddaa tahminleri, hazır iddaa kuponları gibi aramaların yanıtları haberimizde.

İddaa banko kupon, kazandıran iddaa yorumları, banko iddaa maçları gibi aramalar yapan iddaaseverler için haberimizi hazırladık. FutbolArena İddaa yazarları tarafından hazırlanan günün iddaa tahminleri burada.

GÜNÜN İDDAA KUPONU - 10 ŞUBAT 2021

Swansea City - Manchester City H2 1.40
Galatasaray - Alanyaspor KG VAR 1.55
Dijon - Lille MS 2 1.55

Toplam Oran: 3,36


Swansea - Manchester City iddaa maç sonucu


Manchester City son 14 resmi maçını kazandı. Son olarak Liverpool'u deplasmanda 4-1 mağlup ederlerken ortaya koydukları oyunla da göz kamaştırdılar. Swansea, Championschip ekiplerinden ve onlar da oynadıkları son 10 maçta 8 galibiyet aldılar. Fakat arada ciddi bir kalite farkı var. Manchetser City'nin farklı galibiyetini bekliyoruz.


Galatasaray - Alanyaspor iddaa tahmini


Galatasaray son 5 resmi maçını kazandı. Kadıköy'de Fenerbahçe galibiyeti de takımda moralleri artırdı. Alanyaspor son 6 resmi maçını kaybetmedi ve bu süreçte 4 kez kazandı. İki takımın da etkili gol ayakları var. KG VAR tercihi cazip.


Dijon - Lille iddaa maç sonucu


Lille inanılmaz bir form yakalamış durumda. Son 6 maçını kazanan ekipte milli futbolcularımızın da performansı dikkat çekici. Dijon ligde son 7 maçta kazanamazken, son 4 maçını da kaybetti. Kupaya odaklanabileceklerini düşünmüyoruz. Lille kazanmaya yakın.

İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER