Hazır kuponlar (22 Eylül 2019)

Hazır kuponlar ve günün İddaa kuponlarını uzman yazar kadromuzun hazırlamış olduğu haberimizden takip edebilirsiniz.

Hazır kuponlar, günün kuponu ve İddaa kuponları şeklinde yapılan aramalarla ilgili uzman yorumcularımız tarafından hazırlanan iddaa tahminleri haberine göz atabilirsiniz. FutbolArena'da günlük olarak hazır iddaa kuponları ve banko maçları inceleyerek kuponlarınızı doldurabilir, detaylı iddaa istatistikleri, günün en çok oynanan maçları ve popüler bahisleri İddaa Tahmin sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hazır kuponlar ve günün İddaa kuponu 22 Eylül 2019


Yeni Malatyaspor - Galatasaray / MS 2 / 1.85
Chelsea - Liverpool / 2.5 A / 2.10

Toplam Oran: 3.88

Banko İddaa tahminleri: Malatyaspor - Galatasaray tahmin


UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Club Brugge deplasmanından 1 puan ile dönen Galatasaray, İstanbul'da sürdürdüğü 2 idman ile Malatyaspor deplasmanına çıkıyor. Galatasaray'da mücadele öncesinde Belhanda ve Feghouli'nin sakatlıkları bulunuyor. Yavaş yavaş form tutmaya başlayan Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor mücadelesinden galip geleceğini düşünüyoruz. Galatasaray'ın karşılaşmadaki galibiyet oranı 1.75


Chelsea - Liverpool İddaa tahmini


UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Velencia'ya mağlup olarak moral bozukluğu yaşayan Chelsea, deplasmanda Napoli'ye 2-0 mağlup olan Liverpool'u ağırlayacak. Şampiyonlar Ligi'nden moralsiz dönen iki ekibin mücadelesi öncesinde Liverpool karşılaşmanın favori ekibi. Şampiyonlar Ligi'nden yorgun ve formsu dönen iki ekibin mücadelesinin kısır geçeceğini düşünüyoruz.


BİLYONER'DE İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLA

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER