Hazır kuponlar (17 Eylül 2019)

Hazır kuponlar ve günün İddaa kuponlarını uzman yazar kadromuzun hazırlamış olduğu haberimizden takip edebilirsiniz.

Hazır kuponlar, günün kuponu ve İddaa kuponları şeklinde yapılan aramalarla ilgili uzman yorumcularımız tarafından hazırlanan iddaa tahminleri haberine göz atabilirsiniz. FutbolArena'da günlük olarak hazır iddaa kuponları ve banko maçları inceleyerek kuponlarınızı doldurabilir, detaylı iddaa istatistikleri, günün en çok oynanan maçları ve popüler bahisleri İddaa Tahmin sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hazır kuponlar ve günün İddaa kuponu 17 Eylül 2019


Ajax - Lille / MS 1 / 1.35
Inter - Slavia Prag /M 1 / 1.30
Lyon - Zenit / 2.5 Ü / 1.75

Toplam Oran: 3.00

Ajax - Lille Şampiyonlar Ligi İddaa tahmini


Ajax ile Lille, tarihlerinde ilk kez karşı karşıya gelecek. Ajax sahasında istikrarlı bir görüntü çizerken, Lille'nin deplasman performansı pek parlak değil. Lille deplasmanda oynadığı son 10 karşılaşmanın 2'ini kazanırken 4 mağlubiyet, 4 beraberlik elde etti. Sahasında son 10 resmi müsabakada 1 kez mağlup olan Ajax mücadelenin favorisi.


Inter - Slavia Parag İddaa tahmini


Inter ile Slavia Parag, tarihlerinde ilk kez karşı karşıya gelecekler. Inter sahasında oynadığı son 7 karşılaşmada mağlup olmadı. Rakibine göre daha zayıf bir ligde mücadele eden Prag ise deplasmanda son 10 karşılaşmada 1 kez mağlup oldu. 1.30 oranı ile Inter mücadelenin mutlak favorisi.


Lyon - Zenit İddaa tahmini


Lyon ile Zenit, tarihlerinde 3. kez karşı karşıya geliyor. Geride kalan 2 karşılaşmayı Rus ekibi Zenit kazanmıştı. Lyon'un sahasında oynanan son 10 karşılaşma bol gollü geçerken 9'u 2.5 gol üstü tamamlamdı. Lyon - Zenit mücadelesi için 1.75'lik oranı ile 2.5 gol üstü seçeneğini öneriyoruz.

BİLYONER'DE İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER