Hazır İddaa Kuponları (Banko maçlar 8 Mayıs 2020 Cuma)

Hazır iddaa kuponu ve 8 Mayıs 2020 Cuma günü banko maçlar şeklinde yapılan aramaların yanıtları burada.

Hazır iddaa kuponları, banko maçlar, iddaa tahminleri ve banko iddaa maçları gibi aramalar yapan bahis tutkunları için heyecan devam ediyor. Avrupa'yı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle birçok lig durdurulurken Güney Kore'de heyecan başlıyor. Ayrıca Türkmenistan ve Belarus Ligi'nde de maçlar devam ediyor.

HAZİR İDDAA KUPONU - 8 MAYIS CUMA

Jeonbuk - Suwon 1 1.55
Kopetdag Asgabat - Merw Mary 1 1.35
Slutsk - Bgu Minsk 1 2.15

Toplam Oran: 4,50

Jeonbuk - Suwon İddaa tahmini


Güney Kore'de yeni sezon bu karşılaşmayla başlıyor. Son 6 sezonun 5'inde şampiyonluk kupaısnı müzesine götüren Jeonbuk, bu sezona da iddialı başlıyor. Ligin en kaliteli kadrolarından birine sahip olan Jeonbuk, seyircisiz oynanacak karşılaşmada rakibine karşı üstünlük kurararak sezona 3 puanla başlamasını bilecektir.


Kopetdag Asgabat - Merw Mary iddaa maç sonucu


Türkmenistan Ligi'nde geride kalan 6 haftada 2 galibiyet alan ev sahibi Kopetdag Asgabat, rakibine göre daha iyi bir kadroya sahip. Sahasında özellikle savunma anlamında başarılı performans sergiliyorlar. Deplasmanda oynadığı 3 maçı da kaybeden ve gol atamayan Merw Mary, rakibine direnemez.

Slutsk - Bgu Minsk iddaa tahmini


Belarus Ligi'nde sezona iyi bir başlangıç yapan ev sahbi Slutsk, oynadığı 7 maçın 5'ini kazandı. Son 3 maçında da sahadan galibiyetle ayrıldılar. BGU Minsk ise 7 maçta topladığı 12 puanla ligde 4. sırada yer alıyor. Ev sahibi sahasında iyi sonuçlar alıyor, 2,15'lik cazip oranıyla maç sonu 1 denenir

İDDAA HABERLERİ FUTBOLARENA'DA!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER