Hazır İddaa Kuponları (Banko maçlar 8 Mart 2020 Pazar)

Hazır iddaa kuponu ve 8 Mart 2020 Pazar günü banko maçlar şeklinde yapılan aramaların yanıtları burada.

Hazır iddaa kuponları, banko maçlar, iddaa tahminleri ve banko iddaa maçları gibi aramalar yapan bahis tutkunları için heyecan devam ediyor. İngiltere Premier Lig, İtalya Serie A ve İspanya La Liga'da bugün sahne alacak birbirinden zorlu maçlara dair tahminlerimizi hazırladık. 8 Mart 2020 Pazar günü iddaa kuponu şu şekilde:

HAZIR İDDAA KUPONU

Manchester United - Manchester City / 2,5 ÜST / 1.50
Juventus - Inter / KG VAR / 1.65
Real Betis - Real Madrid / MS 2 / 1.65

Toplam Oran: 4.08

Real Betis - Real Madrid iddaa maç tahmini


Real Betis ile Real Madrid, İspanya La Liga maçında karşı karşıya gelecek. Real Madrid, Real Betis deplasmanındaki son 3 maçı kazandı. Real Madrid son maçta ezeli rakibi Barcelna'yı 2-0 mağlup ederek zirveye yerleşti. Barcelona'nın bu hafta kazanmasıyla 1 basamak geriye düşen Real Madrid, Real Betis'i mağlup ederse yeniden lider olacak. Real Betis son 7 resmi maçını kazanamadı ve 3 mağlubiyet aldı. Real Betis - Real Madrid maçında deplasman galibiyeti tercihini öneriyoruz.

Juventus - Inter iddaa tahmini


Juventus ile Inter, İtalya Serie A maçında karşı karşıya gelecek. Juventus'un Inter ile oynadığı son 5 maçın 4'ünde karşılıklı goller atıldı. İki takım arasındaki son 10 maçın 6'sı 2-3 gol aralığında tamamlandı. Inter ve Juventus'un son 5 maçının 3'ünde karşılıklı goller oldu. Inter son 2 maçından galibiyetle ayrıldı ve rakiplerine 2'şer gol attı. Juventus son 3 resmi maçından 2 galibiyet elde etti. Juventus - Inter maçında KG VAR tercihini öneriyoruz.

Manchester United - Manchester City iddaa tahmini


Manchester United ile Manchester City, İngiltere Premier Lig maçında karşı karşıya gelecek. Manchester United ile Manchester City arasındaki oynanan son 10 maçın sadece 1'i berabere bitti. İki takı arasındaki son 7 maçın 5'inde 2,5 gol üstü skorlar elde edildi. Manchester United'ın son 4 maçının 3'ü 2,5 ÜST bitti. Manchester City'nin son 3 maçının 2'sinde 2,5 gol barajı aşıldı. Bu zorlu maçın gollü geçmesini bekliyoruz. Manchester United - Manchester City maçında 2,5 ÜST tercihini öneriyoruz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER