Hazır İddaa Kuponları (Banko maçlar 29 Kasım 2019)

Hazır İddaa kuponları ve 29 Kasım 2019 Cuma günü banko maçlar şeklinde arama yapan iddaaseverler için haberimizi hazırladık.

Hazır iddaa kuponları, banko maçlar, iddaa tahminleri gibi aramalar yapan iddaaseverler için günün hazır kupon haberini hazırladık. 29 Kasım 2019 Cuma günü Avrupa liglerinde oynanacak birbirinden heyecanlı maçlar arasından ekibimizin seçtiği tahminler haberimizde.

HAZIR İDDAA KUPONU

Gençlerbirliği - Yeni Malatyaspor / KG VAR / 1.50
Schalke 04 - Union Berlin / 2.5 ÜST / 1.65
Marsilya - Brest / MS 1 / 1.38

Toplam Oran: 3.42

Gençlerbirliği - Yeni Malatyaspor iddaa maç tahmini


Gençlerbirliği ile Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de haftanın açılış maçında karşılaşacak. Yeni Malatyaspor 19 puanla 6. sırada yer alırken, Gençlerbirliği 13 puanla 13. sırada bulunuyor. İki takım arasında yakında tarihte oynanan son 3 maçın hiçbiri berabere bitmedi ve Yeni Malatyaspor 2 galibiyet aldı. Gençlerbirliği'nin son 3 lig maçının tamamında karşılıklı goller atıldı. Yeni Malatyaspor'un son 3 maçının 2'si KG VAR bitti. Gençlerbirliği - Yeni Malatyaspor maçında KG VAR tercihini öneriyoruz.

Schalke 04 - Union Berlin iddaa maç sonucu


Schalke 04 ile Union Berlin, Almanya Bundesliga'da kozlarını paylaşacak. Schalke 04 ligde 5. sırada yer alırken, Union Berlin 11. sırada bulunuyor. Schalke'min son 4 maçının tamamı 2,5 gol üstü bitti ve bu karşılaşmaların 3'ü 4-6 gol aralığında tamamlandı. Union Berlin'in son 5 maçının 3'ünde 2,5 gol barajı aşıldı ve bu müsabakaların 3'ünde karşılıklı gol olmadı. Schalke - Union Berlin maçında 2,5 ÜST tercihini bir adım önde görüyoruz.

Marsilya - Brest iddaa tahmini


Marsilya ile Brest, Fransa Ligue 1 maçında karşı karşıya gelecek. Marsilya 25 puanla 2. sırada bulunurken, 18 puanlı Brest 13. sırada yer alıyor. Marsilya, Brest ile oynadığı son 10 maçın 8'ini kaybetmez, 5 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Marsilya son 3 lig maçının tamamını kazandı. Brest ise son 3 lig maçını kazanamadı ve 2 mağlubiyete imza attı. Marsilya'nın seyircisi önünde galibiyet almasını bekliyoruz.

BİLYONER'DE İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN


Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER