Hazır İddaa Kuponları (Banko maçlar 25 Şubat 2020 Salı)

Hazır iddaa kuponu ve 25 Şubat 2020 Salı günü banko maçlar şeklinde yapılan aramaların yanıtları burada.

Hazır iddaa kuponları, banko maçlar, iddaa tahminleri ve banko iddaa maçları gibi aramalar yapan bahis tutkunları için heyecan devam ediyor. TFF 1. Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bugün sahne alacak birbirinden zorlu maçlara dair tahminlerimizi hazırladık. 25 Şubat 2020 Salı günü iddaa kuponu şu şekilde:

HAZIR İDDAA KUPONU

Karagümrük - Eskişehirspor / MS 1 / 1.25
Napoli - Barcelona / MS 2 / 1.95
Chelsea - Bayern Münih / 2.5 ÜST / 1.45

Toplam Oran: 3.53

Karagümrük - Eskişehirspor iddaa maç tahmini


Karagümrük ile Eskişehirspor, TFF 1. Lig'de haftanın maçında karşı karşıya gelecek. Fatih Karagümrük, ligin son sırasında yer alan Eskişehirspor'u konuk edecek. İki takım arasındaki son 10 maçın 7'si 2,5 ALT bitti. Fatih Karagümrük son 5 maçından 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Eskişehirspor son 2 resmini kaybederken sadece 1 gol atabildi. Karagümrük - Eskişehirspor maçında ev sahibi galibiyeti tercihini öneriyoruz.

Napoli - Barcelona iddaa tahmini


Napoli ile Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında karşıya gelecek. Barcelona bugüne kadar Napoi ile 4 kez hazırlık maçında karşılaştı ve 3 galibiyet elde etti. Napoli son 3 resmi maçını kazandı ve sadece 1 gol yedi. Barcelona ise son 3 resmi maçından galibiyet alırken, bu karşılaşmaların ilk yarıları 1,5 gol üstü bitti. Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olan Barcelona, Napoli deplasmanında kadro kalitesi farkıyla bir adım öne bulunuyor. Napoli - Barcelona maçında deplasman galibiyeti tercihini öneriyoruz.

Chelsea - Bayern Münih iddaa maç tahmini


UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Chelsea ile Bayern Münih karşılaşacak.Chelsea'nin Bayern Münih ile oynadığı 5 maçın tamamında karşılıklı goller atıldı. Chelsea hafta sonunda Tottenham'ı 2-1 mağlup etmeyi başardı. Chelsea'nin son 5 maçının 4'ü 2,5 ÜST bitti. Bayern Münih son 7 maçından 6 galibiyet elde etti. Bayern Münih'in son 7 maçının 6'sı 3,5 gol üstü skorlar ile tamamlandı. Chelsea - Bayern Münih maçında 2,5 ÜST tercihini öneriyoruz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER