Hazır İddaa Kuponları (Banko maçlar 16 Mart 2020 Pazartesi)

Hazır iddaa kuponu ve 16 Mart 2020 Pazartesi günü banko maçlar şeklinde yapılan aramaların yanıtları burada.

Hazır iddaa kuponları, banko maçlar, iddaa tahminleri ve banko iddaa maçları gibi aramalar yapan bahis tutkunları için heyecan devam ediyor. Rusya Ligi, Türkiye Süper Lig ve TFF 1. Lig'de bugün sahne alacak birbirinden zorlu maçlara dair tahminlerimizi hazırladık. 16 Mart 2020 Pazartesi günü iddaa kuponu şu şekilde:

HAZIR İDDAA KUPONU

Eskişehirspor - Adana Demirspor / MS 2 / 1.35
Tambov - Krylia Sovetov / 2.5 ALT / 1.40
Antalyaspor - Sivasspor / 2.5 ÜST / 1.60

Toplam Oran: 3.02

Eskişehirspor - Adana Demirspor iddaa tahmini


Eskişehirspor ile Adana Demirspor, TFF 1. Lig maçında karşı karşıya gelecek. Adana Demirspor lig sonuncu Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaşacak. Adana Demirspor son 3 maçını kazanamadı ve 2 beraberlik elde etti. Eskişehirspor ise son 6 maçından 5 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Adana Demirspor kadro farkıyla bu maça favori olarak çıkıyor. Eskişehirspor - Adana Demirspor maçında deplasman galibiyeti tercihini öneriyoruz.

Antalyaspor - Sivasspor iddaa tahmini


Antalyaspor ile Sivasspor, Türkiye Süper Lig maçında karşı karşıya gelecek. Galatasaray, Beşiktaş, Medipol Başakşehir ve Trabzonspor'un berabere kaldığı haftada Demir Grup Sivasspor zirve adına önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Demir Grup Sivasspor son 3 lig maçından 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Antalyaspor son 3 maçını kazanamazken, 2 beraberlik elde etti. Demir Grup Sivasspor'un son 4 maçının 3'ü 2,5 ÜST bitti. Antalyaspor'un ise son 7 resmi maçının 6'sında karşılıklı goller atıldı. Antalyaspor - Sivasspor maçında 2,5 ÜST tercihini öneriyoruz.

Tambov - Krylia Sovetov iddaa tahmini


Tambov - Krylia Sovetov, Rusya Lig maçında karşı karşıya gelecek. Krylya Sovietov ile Tambov arasında bugüne kadar oynanan 5 maçın 4'ü 2,5 ALT bitti. Krylya Sovietov bu maçlardan 4 galibiyet elde etti. Tambov'un son 4 maçında sadece 4 gol oldu. Krylya Sovietov'un son 12 resmi maçının 11'i 2,5 ALT skorlar ile sona erdi. Tambov ile Krylya Sovietov'un mücadelesinde hücum etkinliklerinin az olması bekleniyor. Tambov - Krylia Sovetov maçında 2,5 ALT tercihini öneriyoruz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER