Hazır İddaa Kuponları (Banko maçlar 11 Aralık 2019)

Hazır iddaa kuponları ve banko maç tahminlerini haberimizde bulabilirsiniz.

Hazır iddaa kuponları, hazır kuponlar, iddaa maç tahminleri, iddaa tahminleri, iddaa tahmincisi, canlı iddaa, iddaa maç sonuçları ve iddaa canlı skor gibi aramaları yapan iddaaseverler için haberimizi hazırladık. ŞAmpiyonlar Ligi gruplarında son maçların heyecanı bu akşam yaşanacak. FutbolArena İddaa yazarları tarafından günün iddaa kuponunu hazırladık.

HAZIR İDDAA KUPONLARI

Shakhtar Donetsk - Atalanta / İY 1.5 Alt / 1.48
Atletico Madrid - Lokomotiv Moskova / İY 1.5 Alt / 1.40
Bayern Münih - Tottenham / 3.5 Üst / 1.60

Toplam Oran: 3.32

Shakhtar Donetsk - Atalanta iddaa tahmini


Şampiyonlar Ligi'nde C Grubu'nda 6 puanla ikinci sırada yer alan Shakhat, gruptan çıkma yolunda en avantajlı takım. Atalanta ise 4 puanla son sırada yer alıyor. Kazanan takım, Dinamo Zagreb'in City'yi mağlup edememesi halinde gruptan çıkacak. Shakhtar'a, diğer maçın sonucuna göre 1 puan da yeterli olacak. Bu nedenle sahalarında kontrollü başlamalarını bekliyoruz. İlk yarı 1.5 Alt tercihi ön planda.

Atletico Madrid - Lokomotiv Moskova maç tahmini


Atletico Madrid kazanırsa gruptan çıkacak. Lokomotiv Moskova'nın hiçbir iddiası yok. Atletico Madrid'in düşük skorlu galibiyetini bekliyoruz. İlk yarı 1.5 Alt tercihi de cazip.

Bayern Münih - Tottenham maçı tahmini


Her iki takım da gruptan çıktı. Bayern Münih lider olarak bir üst turda mücadele edecek. Mourinho ile birlikte iyi bir hava yakalayan Tottenham'ın bu deplasmanda açık oynamasını bekliyoruz. Bol pozisyonlu ve gollü bir maç bekliyoruz. 3.5 Üst cazip.

BİLYONER'DE İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER