Hazır İddaa Kuponları (Banko maçlar 10 Mayıs 2020 Pazar)

Hazır iddaa kuponu ve 10 Mayıs 2020 Pazar günü banko maçlar şeklinde yapılan aramaların yanıtları burada. 

Hazır iddaa kuponları, banko maçlar, iddaa tahminleri ve banko iddaa maçları gibi aramalar yapan bahis tutkunları Belarus Ligi'ni araştırıyor. Avrupa'nın gündemindeki tek turnuva olan Belarus Ligi'nde bugün sahne alacak birbirinden zorlu maçlara dair tahminlerimizi hazırladık. 10 Mayıs 2020 Pazar günü iddaa kuponu şu şekilde:

HAZIR İDDAA KUPONU

Isloch - Belshina / MS 1 / 1.45
Vitebsk - S. Soligorsk / 2.5 ALT / 1.42
Smolevichi - Bate Borisov / İY 2 / 1.58

Toplam Oran: 3.25

Isloch - Belshina iddaa tahmini


Isloch ile Belshina, Belarus Lig maçında karşı karşıya gelecek.Isloch evindeki son 2 maçtan galibiyetle ayrıldı. Isloch'un son 5 lig maçında en az 2 gol atıldı. Ligin son sırasında yer alan Belshina ligde geride kalan 7 maçtan 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Belshina'nın Isloch deplasmanından puansız ayrılmasını bekliyoruz. Isloch - Belshina maçında ev sahibi galibiyeti tercihini öneriyoruz.

Vitebsk - S. Soligorsk iddaa tahmini


Vitebsk ile S. Soligorsk, Belarus Ligi maçında karşı karşıya gelecek. Vitebsk son 2 maçından mağlubiyetle ayrıldı. Vitebsk'in son 6 maçının 5'i 2,5 ALT bitti. S. Soligorsk son 3 maçından galibiyetle ayrıldı. S. Soligorsk deplasmandaki son 3 maçın 2'sinde gol atamadı. Vitebsk - S. Soligorsk maçında 2,5 ALT tercihini öneriyoruz.

Smolevichi - Bate Borisov iddaa tahmini


Smolevichi ile Bate Borisov, Belarus Ligi maçında karşı karşıya gelecek. Bate Borisov son 4 maçından 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Bate Borisov bu galibiyetlerinde rakiplerine en az 2 gol atmayı başardı. Smolevichi son 6 lig maçından 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti. Smolevichi son 6 maçta rakiplerine yalnızca 2 gol atabildi. Smolevichi - Bate Borisovmaçında ilk yarı deplasman galibiyeti tercihini öneriyoruz.

İDDAA HABERLERİ FUTBOLARENA'DA!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER