Hazır İddaa kuponları (23 Eylül Pazartesi Banko Kupon)

Hazır kuponlar ve günün İddaa kuponlarını uzman yazar kadromuzun hazırlamış olduğu haberimizden takip edebilirsiniz.

Hazır kuponlar, günün kuponu ve İddaa kuponları şeklinde yapılan aramalarla ilgili uzman yorumcularımız tarafından hazırlanan iddaa tahminleri haberine göz atabilirsiniz. FutbolArena'da günlük olarak hazır iddaa kuponları ve banko maçları inceleyerek kuponlarınızı doldurabilir, detaylı iddaa istatistikleri, günün en çok oynanan maçları ve popüler bahisleri İddaa Tahmin sayfamızdan takip edebilirsiniz.

23 Eylül Pazartesi Banko kuponu

Sivasspor - Trabzonspor / 2.5 Ü / 1.50
Wolfsburg - Hoffenheim / KG VAR / 1.38
Braga - Maritimo / MS 1 / 1.30

Toplam Oran: 2.69


Banko Tahmin: Sivasspor - Trabzonspor İddaa tahmini


Trabzonspor, Süper Lig'de son 6 deplasman maçında kaybetmedi. Sivasspor'un iç sahada oynadığı son 10 karşılaşmanın 7'si 2.5 gol üstü tamamlandı. Trabzonspor'un bu sezon ligde oynadığı 4 maçta da karşılıklı gol oldu. Ünal Karaman yönetimindeki Trabzonspor, Sivasspor mücadelesi bol gollü geçecektir. Sivasspor - Trabzonspor karşılaşmasının 2.5 gol üstü seçeneği 1.50.


İddaa Tahmin: Wolfsburg - Hoffenheim


Wolfsburg - Hoffenheim arasında oynanan son 5 karşılaşmanın 4'ü 2.5 gol üstü tamamlandı. Wolfsburg'un ligde oynadığı 4 maçın tamamı tgs 2-3 aralığında sonuçlandı. Hoffenheim'ın deplasmanda oynadığı son 10 karşılaşmanın 7'si karşılıklı gol var tamamlandı. Wolfsburg - Hoffenheim karşılıklı gol var oranı 1.38


Braga - Maritimo İddaa tahmini


Portekiz Ligi'nin 6. hafta mücadelesinde oynanacak Braga - Maritimo mücadelesi öncesinde ev sahibi ekip Braga'nın sahasında kolay kolay yenilmiyor. Sahasında son 10 karşılaşmada 2 kez mağlup olan Braga 6 kez galip geldi. Deplasman ekibi Maritimo'nun ise deplasman performansı iç açıcı değil. Maritimo son 10 deplasman maçının 7'sini kaybetti. Braga karşılaşmada mutlaka favori.


BİLYONER'DE İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLA

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER