Günün İddaa Tahminleri ve Kuponları (27 Haziran 2018)

Günün İddaa kuponları ve tahminlerini sizler için hazırladık. Dünya Kupası'nda oynanacak maçlarla ilgili İddaa tahminleri haberimizde.

FutbolArena - İddaa'da günün fırsat maçları, hazır kuponları ve çok önemli maç analizleri FutbolArena'da. Günlük iddaa tahminleri ve banko maç analizlerine göz atmadan kupon doldurmayın! Nesine.com'da yer alan iddaa bülteni ile günün maçlarına göz atabilirsiniz.

Güney Kore Almanya İddaa maç tahmini


Meksika'ya yenilen Almanya, ilk 11'de 3 değişikliğe gittiği İsveç maçında yenik duruma düşüp, 90+5'te Kroos'un muhteşem golüyle 3 puanı hanesine yazdırarak Dünya Kupası'na tutundu. Artık şeytanın bacağını kırdıklarını düşünüyorum. Bu grupta Meksika'nın 6, İsveç'in 3 puanı bulunuyor. İş, 3'lü averaja kalabilir. Almanya ve İsveç'in 1-0'lık galibiyetleri 3 takımı da aynı puana ve aynı averaja taşır. Gruptan çıkan takımları kart sayıları belirler. Almanya'nın kırmızı kartı olduğu için üçlü averajda sıkıntılı. Ancak işin buralara kalmayacağını düşünüyoruz. Güney Kore'nin savunması yumuşak. Almanya farklı bir galibiyet elde eder. Önerimiz TGS 4-6.

Dünya Kupası İsviçre Kosta Rika İddaa ALT - ÜST tahmini


E Grubu'nun en rahat takımı İsviçre gibi görünüyor. Brezilya 4 puan ve 2 averajla lider, İsviçre 4 puan ve 1 averajla ikinci, Sırbistan ise 3 puan ve 0 averajla üçüncü sırada yer alıyor. Sırbistan-Brezilya maçının 0-0 berabere bitmesi durumunda İsviçre 1-0 kaybetse bile ikinci olacak. Sırbistan'ın 2-0 kazanması durumunda ise İsviçre 1-0 kaybetse bile averajlar eşitleneceği için kart durumlarıyla tur atlayabilir. Ancak ben İsviçre'nin en az bir puan alarak turu geçeceğini düşünüyoruz. Savunmada kalıp gol yiyeceklerini düşünmüyoruz. “Yok" seçimi ideal.

İDDAA OYNAMAK VE KAZANMAK İÇİN TIKLAYIN >>

Dünya Kupası Meksika İsveç İddaa maç sonucu


2 maçını da kazanan ve artı 2 averaja sahip olan Meksika büyük avantaj elde etti. Ancak bu maçta 3 puana sahip olarak sahaya çıkacak olan İsveç'e kaybederlerse ve Almanya da Güney Kore'yi yenerse 3 takımın puanı eşitlenecek. İsveç, Almanya'ya karşı çok iyi işler yaptı ama özellikle son anda yenilen goldeki konsantrasyon hatası ve savunmada verdikleri açıklar, Almanya'ya baskı şansı tanımaları bana göre İsveç'in bu gruptaki kaderini belirledi. Artık işleri çok zor. Meksika'ya karşı alacakları riskler de Meksika'nın işine gelecektir. Ben Meksika'nın yenilmeyeceğini düşünüyoruz. Meksikanın 2-1'lik galibiyeti de denenebilir.

Sırbistan Brezilya İddaa maç tahmini


Kosta Rika'yı yenen Sırbistan, 1-0 öne geçtiği İsviçre mücadelesini 2-1 kaybederek bir çuval inciri berbat etti. Skor 1-1'ken son dakika kontrada yakalanmalı akıl alır gibi değildi. Bunda Tosic'in de büyük hatası vardı. Daha kendi yarı sahasında olan Shaqiri'yi ofsaytta bırakmaya çalışıp ileri çıkınca rakibin arkasında kalıp golün yenmesine neden oldu. Brezilya ise Kosta Rika engelini son dakikada geçerek puanını 4'e yükseltti. Oldukça rahatladılar. Sırbistan karşısında alacakları beraberlik onları ikinci tura çıkartır. Kolay kolay gol yemeyen Sambacılar, galibiyete ihtiyaç duymadığı için daha sakin oynayacaklardır. Risk alacak Sırplara da kontralarla gol atarlar. Handikaplı galibiyetlerini bekliyoruz.

FutbolArena'da iddaa sayfası üzerinden en güncel tahmin ve kuponları inceleyebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER