Günün İddaa Tahminleri ve Kuponları (22 Ağustos 2018)

Günün İddaa tahminleri ve kuponunu sizler için hazırladık. 22 Ağustos 2018 Çarşamba günü oynanabilecek ideal maçlar ve tahminler haberimizde.

FutbolArena - İddaa'da günün fırsat maçları, hazır kuponları ve çok önemli maç analizleri FutbolArena'da. Günlük iddaa tahminleri ve banko maç analizlerine göz atmadan kupon doldurmayın! Nesine.com'da yer alan iddaa bülteni ile günün maçlarına göz atabilirsiniz.

549 MOL VİDİ-AEK iddaa tahmini


Ev sahibi ekip sağlam savunma anlayışıyla play off turuna kadar gelmeyi başardı. Ancak tur için şansları olduğunu düşünmüyorum. Bu karşılaşmada saha avantajını kullanarak kaybetmezler ama AEK bir önceki turda Celtic maçında yazdığım gibi bu sene Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermesini beklediğim bir ekip. Onlar da bu deplasmanda ikinci maçı düşünerek risk almayabilir. Önerimiz beraberlik.

550 YOUNG BOYS-DİNAMO ZAGREB maçı ne olur?

Geçen sezon İsviçre Ligi'ni şampiyon bitiren Young Boys bu sezona da iştahlı başladı. Young Boys'un bu turda elemelere başlaması da avantaj. Dinamo Zagreb ise 3. turda Astana'yı deplasmanda 2-0, içerde ise 1-0 yenerek turladı. Ancak Young Boys Astana'ya kıyasla çok daha güçlü ve hücum gücü yüksek bir takım. İki takım arasında kalite farkı mevcut. Ev sahibine güveniyoruz.

548 AJAX-DİNAMO KİEV maçı kaç kaç biter?


Tadic ve Blind transferleriyle hem Hollanda Ligi'ni hem de Şampiyonlar Ligi gruplarını çok istediğini belli eden Ajax, Standard Liege engelini rahat geçti. Dinamo Kiev ise Slavia Prag'ı geçerken zorlandı. Özellikle deplasmandaki ilk maçta golü bulduğu 82. dakikaya kadar hiçbir varlık gösteremedi. 3-0 geriye düşmeleri işten bile değildi. Ajax deplasmanında bu kadar şanslı olamazlar. Ev sahibi kazanır.


559 RECİFE-AMERİCA MİNEİRO alt-üst tahmini


Recife'nin tam 9 maçtır galibiyeti yok. Eduardo Baptista gibi son 2 yılda 6 takım değiştirip, hiç başarı yakalayamamış bir ismi kulübeye oturtmak da ayrı bir soru işaretiydi ilk maçta düşme hattından doğrudan rakipleri Santos'a karşı hiçbir şey oynamadan farklı yenildiler. Takımın kalite sorunu olduğu ortada. Marlone ve Gabriel gibi isimler de doğru düzgün devreye giremediklerinden hücum aksiyonları yetersiz kalıyor. America Mineiro, Adilson Batista yönetimindeki 5 maçta 1 kez mağlup olurken, sadece 2 gol yiyerek, defansif ağırlığını ortaya koydu. Sezon içinde Serginho gibi ofansif oyundaki en belirleyici isimlerini kaybetmeleri, Ruy'un skor yönündeki etkisizliği ve Moura'nın dalgalanmaları birazda takımı buna itti. İki bekleri Aderlan ve Carlinhos aynı anda cezalıyken, kenar oyununda da becerili olamayabilirler. Bu kapışmada 2.5 altı en ideal bahis olabilir.

22 Ağustos 2018 Banko İddaa Hazır Kuponlar


549 MOL VİDİ-AEK İY0 1.65
550 YOUNG BOYS-DİNAMO ZAGREB MS1 1.55
548 AJAX-DİNAMO KİEV MS1 1.50
559 RECİFE-AMERİCA MİNEİRO 2.5 ALT 1.40

ORAN: 5.37

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER