Günün İddaa Tahminleri - Hazır Kuponlar (24 Haziran 2020)

Günün banko maçları, iddaa tahminleri, iddaa hazır kuponlar gibi aramaların yanıtları haberimizde.

Avrupa liglerinde 24 Haziran 2020 Çarşamba günü oynanacak maçlar için iddaa tutkunları araştırmalar yapıyor. Günün iddaa tahminleri, hazır iddaa kuponları, iddaa tahmin, banko iddaa tahminleri gibi aramalar yapan iddaaseverler için Nesine.com yazarlarının bugünün maçlarından seçtiği tahminleri sizler için derledik.



Newcastle United - Aston Villa iddaa tahmini (Rıdvan Aksu - Nesine.com)



Newcastle üst üste aldığı galibiyetlerle ligde kalma yarışında derin bir nefes aldı. Özellikle son Sheffield galibiyeti etkileyiciydi. Aston Villa ise Sheffield United'dan evinde bir skandal sayesinde puan almıştı. Rakibin ağları geçen topu, gol çizgisi teknolojisi o an çalışamadığı için sayılmamıştı. Bir sonraki maçta ise Aston Villa evinde Chelsea'ye karşı öne geçtiği maçı kaybetti. Şu anda Norwich'ten sonra küme düşmesi en muhtemel takım olarak görünüyorlar. Bu maçta favorim Newcastle.

Slavia Prag - Viktoria Plzen
iddaa maç sonucu (Barış Düşmez - Nesine.com)



Şampiyonluk turu grubunda ilk 2 sırayı paylaşan 2 takım karşı karşıya geliyor. Bu sezon rakibiyle normal sezonda oynadığı 2 maçtan 4 puan çıkaran Slavia Prag'ın yine kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Rakibiyle arasındaki puan farkını 3'e düşürme şansı olan Viktoria Plzen kazanmak için açık oynayacaktır. Taraf bahsi dışına çıkacaklara önerim gol bahisleri olacaktır.

Odds BK - Valerengaiddaa tahmini (Fuat Türk - Nesine.com)



Odds'ta Fagermo'nun ayrılışı sonrasında yardımcısı Nornes göreve gelmişti. Nornes ile Fagermo'nun oyun stratejilerinde farklılıklar var. Bu sezon Valerenga'nın başına geçen Fagermo eski takımına karşı galibiyet arayacak. Valerenga'da eski Kasımpaşa'lı forvet Herolind Shala cezalı. Fagermo 420 maçta teknik direktör olarak başında çıktığı eski takımını çok iyi tanıyor. Odds zaten değişim sancısı yaşıyor. Valerenga, Skagerak Arena'dan 3 puanla çıkabilir.

İDDAA HABERLERİ İÇİN TIKLA!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER