Günün İddaa Tahminleri - Hazır Kuponlar (22 Temmuz 2020)

Günün banko maçları, iddaa tahminleri, iddaa hazır kuponlar gibi aramaların yanıtları haberimizde.

FutbolArena - 22 Temmuz 2020 Çarşamba günü uzman yorumlarını bir araya getirdik. Günün iddaa tahminleri, hazır iddaa kuponları, iddaa tahmin, banko iddaa tahminleri gibi aramalar yapan iddaaseverler için Nesine.com yazarlarının bugünün maçlarından seçtiği tahminleri sizler için derledik.



Real Salt Lake - Kansas City iddaa tahmini (Barış Düşmez - Nesine.com)



Sporting Kansas City'nin grupta geride bıraktığı 2 maçında da bol pozisyon ve goller izledik! Maçların ikisi de hem karşılıklı hem de 3 gol ve üzerinde sona erdi. Pandemi öncesi normal sezonda oynadıkları maçlar ise 4 golle sona ermişti. Real Salt Lake ile oynayacakları maçtan da yüksek skor çıkmasını bekliyorum.

Liverpool - Chelsea iddaa tahmini (Onur Akpınar - Nesine.com)



Chelsea, Norwich karşısında beklediğim gibi oynamasa da sonuç almasını bildi. Liverpool karşısında kazanmaları halinde devler ligini garantilemiş olacaklar. Liverpool'da şampiyonluğu ilan ettikten sonra biraz gevşeme oldu. Motivasyonun sezon boyunca bu kadar yüksek olmasını kimse beklemiyordu. Bu yüzden son haftalardaki görüntü normal karşılanmalı. Chelsea karşısında rahat oynayacaklar. Chelsea iyi durumda ve kazanmak zorunda. Tercihim 2,5 gol üstünde yana.

Parma - Napoli iddaa tahmini (Tansu Gürsel - Nesine.com)


Hedefsiz Parma devreyi iki farkla önde kapadığı Sampdoria maçının ikinci yarısında adeta dağılarak sahadan puansız ayrıldı. Yedi haftadır kazanamıyorlar ve savunmaları çok kötü halde. Napoli ise son maçında Udinese'yi yenerek iyi gidişatını sürdürdü. Beş maçtır kaybetmiyorlar. İki ekip de gollü skorlar alıyor. Barajın aşılmasını bekliyorum.

İDDAA HABERLERİ İÇİN TIKLA!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER