Günün İddaa Tahminleri - Hazır Kuponlar (22 Haziran 2020)

Günün banko maçları, iddaa tahminleri, iddaa hazır kuponlar gibi aramaların yanıtları haberimizde.

Avrupa liglerinde 22 Haziran 2020 Pazartesi günü birbirinden heyecanlı maçlar oynanacak. Günün iddaa tahminleri, hazır iddaa kuponları, iddaa tahmin, banko iddaa tahminleri gibi aramalar yapan iddaaseverler için Nesine.com yazarlarının bugünün maçlarından seçtiği tahminleri sizler için derledik.


Antalyaspor - Rizespor iddaa tahmini (Rıdvan Aksu - Nesine.com)



Antalya, Beşiktaş karşısında kazandı fakat 2. yarıda çok büyük baskı yedi. Rize ise önemli eksiklerine rağmen Galatasaray'ı beklediğimden iyi bir oyunla yendi. Cezası biten Boldrin dönüyor. Bu maç için Antalya 4 günlük, Rize ise 8 günlük hazırlanma fırsatı buldu. Çünkü Antalya, Perşembe akşamı kupa maçı oynadı. Üstelik o mücadelede Celustka da sakatlanıp çıktı. Rize, bu fırsatı değerlendirebilir.

Manchester City - Burnley iddaa maç sonucu (Onurcan Özyurt - Nesine.com)



Manchester City, artık tüm odağını Şampiyonlar Ligi'ne vermiş durumda. Oyuncuların yaptığı açıklamalardan da bunu rahatlıkla anlayabiliyoruz. Geçtiğimiz maçta sakatlanan Eric Garcia bu maçta oynayamayacak. Stoperde Laporte'un partneri Fernandinho olacaktır. Burnley'nin fizik gücü yüksek oyuncuları, savunma hattını zorlayabilir. Wood'un yokluğu etkileyecektir ancak ben iki takımın da gol bulacağını düşünüyorum.

Lecce - AC Milan iddaa tahmini (Barış Düşmez - Nesine.com)



Lecce'nin ligde oynadığı son 6 maçı 3 gol ve üzerinde sona erdi. Ligde golsüz sonuçlanan müsabakaları bulunmuyor. Milan son 8 lig maçının tamamında gol buldu. Son 5 maçının 4'ünde ise karşılıklı goller izledik. Yüksek skor beklediğim karşılaşmada kuponlara önerim gol bahisleridir. Tahminim KG VAR.

İDDAA HABERLERİ İÇİN TIKLA!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER