Günün İddaa Tahminleri - Hazır Kuponlar (21 Haziran 2020)

Günün banko maçları, iddaa tahminleri, iddaa hazır kuponlar gibi aramaların yanıtları haberimizde.

Avrupa liglerinde 21 Haziran 2020 Pazar günü oynanacak maçlar iddaa tutkunlarının ilgisini çekiyor. Günün iddaa tahminleri, hazır iddaa kuponları, iddaa tahmin, banko iddaa tahminleri gibi aramalar yapan iddaaseverler için Nesine.com yazarlarının bugünün maçlarından seçtiği tahminleri sizler için derledik.


Galatasaray - Gaziantep iddaa tahmini (Uğur Meleke - Nesine.com)



Galatasaray 2-0 kaybettiği Ç.Rizespor maçında sadece üç puan değil daha fazlasını yitirdi. Muslera bir kaleciden, bir oyuncudan çok daha fazlası anlamına geliyor Süper Lig için. Bu ciddi kayıp dışında Donk ve Adem'in cezalı olması aynı zamanda Marcao'nun yokluğu ile Fatih Terim'in savunma kurgusunu yeniden kurması gerekecek. Gaziantep FK ise ligin hareketli takımlarından. Özellikle alan buldukları zaman Kayode, Twumasi, Kenan ve Maxim ile tehlikeli olabilen Sumudica'nın ekibi, Galatasaray'ın savunma eksiklerinden faydalanabilecek bir organizasyona sahip.

Sturm Graz - LASK iddaa maç sonucu (Tansu Gürel - Nesine.com)



Sturm Graz grup maçlarında gerçekten kötü bir performans ortaya koyuyor. Tek galibiyetlerini Hartberg'den alabildiler. Diğer dört maçı ise kaybettiler. LASK da kötü bir sınav veriyor ancak son maçta Sturm Graz'ı farklı yenmeleri rüzgarı tersine çevirmeleri için bir fırsat oldu. Konuk ekip için en gerçekçi hedef sıralamadaki yerini koruyup Avrupa Ligi'ne direkt katılım hakkı elde etmek olacak. Dolayısıyla bu haftaları iyi değerlendirmek zorundalar. Çekişmeli bir mücadele ve en az üç gol bekliyorum.

Kasımpaşa - Fenerbahçe iddaa tahmini (Rıdvan Aksu - Nesine.com)



Kasımpaşa, lig arası öncesinde toparlanmıştı. Dönüşü de galibiyetle yaptılar. Yeni kurulmuş bir takım gibiydiler. Verilen zorunlu ara en çok onlara yaradı. Fenerbahçe ise Kayseri'yi son 5 dakikada bulduğu gollerle yendikten sonra kupada Trabzon'a kaybederek bence sezonu kapattı. Bol gollü bir maç bekliyorum. Taraf bahsinde ise bence Kasımpaşa galibiyete yakın.

İDDAA HABERLERİ İÇİN TIKLA!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER