Günün İddaa Tahminleri - Hazır Kuponlar (15 Haziran 2020)

Günün İddaa Tahminleri, hazır kuponlar ve banko maçlar arayanlar için haberimizi hazırladık.

Günün İddaa Tahminleri, iddaa banko maçlar, banko hazır kupon, iddaa kuponu gibi aramalar yapan iddaaseverler için Nesine.com yazarları tarafından hazırlanan günün iddaa tahminlerini hazırladık.

Silkeborg - Odense İddaa Tahmini (Mertcan Bulca - Nesine.com)


Silkeborg'un kümede kalabilmesi için mucizeye ihtiyacı var. Kalan 6 maçta 11 puanlık farkı eritmeleri gerekiyor. Kalesini gole kapatmakta zorlanan, devre arası golcüsü Schwartz'ı elinden çıkartmış bir takım için bu oldukça zor bir hedef. Odense normal sezonun son haftasında tam 8 eksikle çıktığı, eski teknik direktörü Lars Olsen'in çalıştırdığı Esbjerg'e karşı net bir galibiyet alıp; 10 haftalık 3 puan hasretini noktalandırmıştı. Odense için hem düşmeme play-off'u ihtimali var hem de bulunduğu pozisyonda kalıp, Avrupa Ligi play-off'u yapma durumu. Yüksek skorlu bir 90 dakika olabilir.

Sivasspor - Denizlispor İddaa Maç Sonucu (Rıdvan Aksu - Nesine.com)


Sivas'ta Fernando ve Hakan Arslan sakat, Goiano cezalı. Mert Hakan'ın durumu belirsiz. Zaten Mert Hakan ve Emre Kılınç, sezon sonunda takımdan gidecekler. Denizli'de kaleci Stachowiak ayrıldı. Sivas'ın eksikleri daha fazla. Rıza Çalımbay'ın negatif açıklamaları da bence oyuncuların motivasyonunu olumsuz etkileyecek. Denizli kazanabilir.

Maritimo - Gil Vicente İddaa Maç Tahmini (Tansu Gürsel - Nesine.com)


Düşme hattından uzaklaşmaya çalışan Maritimo lige Setubal beraberliğiyle dönmüştü. Sonrasında ise Porto'ya tek golle boyun eğdi. Erken bir golle yenik duruma düştükleri maçta güçlü rakiplerinin farkı artırmasına engel olacak direnci ortaya koymaları önemliydi. Dönüş performansları sonuçlara tam olarak yansımasa da fena değil. Gil Vicente ise lige Portimonense ve Famalicao yenilgileriyle dönerken futbol olarak da pek bir şey vaat etmedi. Bunda puan tablosundaki güvenli denilebilecek konumlarının da etkisi olduğu düşüncesindeyim. Maritimo karşısında da fazla bir varlık göstermelerini beklemiyorum. Düşük skorlu maç ve ev sahibi galibiyeti çıkabilir.

İDDAA HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER