Günlük Banko İddaa Tahminleri ve Kuponları(25 Şubat 2018 Pazar)

Major Lig maçlarından Günün banko iddaa tahminleri ve kuponlarını editörlerimiz sizler için hazırladı.

FutbolArena - İddaa'da günün fırsat maçları, hazır kuponları ve çok önemli maç analizleri FutbolArena'da. Günlük iddaa tahminleri ve banko maç analizlerine göz atmadan kupon doldurmayın! Nesine.com'da yer alan iddaa bülteni ile günün maçlarına göz atabilirsiniz


133 YENİ MALATYASPOR-KARABÜKSPOR iddaa tahmini


Ligde kalma mücadelesi veren Yeni Malatya 3 maçtır kazanamıyor. Küçülmeye giden Karabükspor artık alt lig için hazırlanıyor. Bunu yapılan transferlerle zaten gösterdiler. Savunmadan Sadık ve İssam Chebake cezalı olsa da Yeni Malatyaspor uygun rakip karşısında en az 2 farklı kazanır.


142 MAN.UTD-CHELSEA maçı ne olur?


İki ekipte hafta içinde Şampiyonlar Liginde zorlu maçlar oynadı. Şampiyonluk yarışında geride kalan taraflar gelecek yıl Devler Ligi vizesi almak için mücadele veriyor. Ev sahibinde Fellaini, Herrera ve Rashford'un sakatlıkları var. Chelsea'de Alonso ile Bakayoko'nun durumları belirsiz. İki ekipte maça kontrollü başlar. İlk yarıda eşitlik bozulmaz.


190 BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇEmaçı kaç kaç biter?


Bayern Münih maçından hasarlı dönen Beşiktaş'ta Pepe ve Talisca gibi çok önemli iki eksik bulunuyor. Bu iki oyuncunun yerinin dolması pek mümkün değil. Bu iki eksik maçı da daha dengeli hale getirecektir. Fenerbahçe'nin bu tip zorlu derbilerde oyunu iyi kitlediğini zaten biliyoruz. Ayrıca Cüneyt Çakır gibi bu tip derbilerin daha dengeli geçmesi konusunda özel çaba sarfeden bir hakem olduğunu da unutmamak gerek. Beraberlik bekliyoruz.


143 LEVERKUSEN-SCHALKEalt-üst tahmini


Schalke iki maçlık düşüşün ardından son olarak evinde Hoffenheim'ı zor da olsa 2-1'le geçti. Ancak takım, Şampiyonlar Ligi'ni kovalıyor. Leipzig ve Leverkusen ile puan farkı çok açılmadı. Eğer Leverkusen kazanırsa da Devler Ligi için müthiş bir adım atmış olacak. İki takım da istim üstünde. Gollerin ön planda olacağı bir maç beklenebilir.


25 ŞUBAT 2018 Banko İddaa Hazır Kuponlar


143 LEVERKUSEN-SCHALKE 2.5 ÜST 1.50
190 BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE MS0 3.20
142 MAN.UTD-CHELSEA İY0 1.65
133 YENİ MALATYASPOR-KARABÜK HMS1 1.80

ORAN:13.10

FutbolArena'da ddaa sayfası üzerinden en güncel tahmin ve kuponları inceleyebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER