Günlük Banko İddaa Tahminleri ve Kuponları(23 Şubat 2018 Cuma)

Major Lig maçlarından Günün banko iddaa tahminleri ve kuponlarını editörlerimiz sizler için hazırladı.

FutbolArena - İddaa'da günün fırsat maçları, hazır kuponları ve çok önemli maç analizleri FutbolArena'da. Günlük iddaa tahminleri ve banko maç analizlerine göz atmadan kupon doldurmayın! Nesine.com'da yer alan iddaa bülteni ile günün maçlarına göz atabilirsiniz.


102 GALATASARAY BURSASPOR iddaa tahmini


Deplasmanda feci bir performans gösteren Galatasaray, iç saha krallığını sürdürüyor. Evinde yenilmeyen Galatasaray 10 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Bu 10 galibiyetin 9'unda en az 2 farka ulaştı. Bursa'nın kazanamama serisi 8 maça çıktı. Kötü de oynuyorlar. Badu ve Sow sakat, Grozav cezalı. Taraftarlar, İstanbul yolculuğu öncesi yine takım otobüsünün önünü kesti. Bu durum geçmişte olduğu gibi özellikle yabancı futbolcuları yine kötü etkileyecektir. Galatasaray'dan farklı galibiyet bekliyoruz.


103 MAİNZ-WOLFSBURG maçı ne olur?


İki takım da üretkenlikten çok uzakta. Sezon başından beri problem yaşıyorlar. Düşma hattındaki bu iki takımın randevusunda kaybeden taraf çok ciddi yara alacak. Bu nedenle iki takımın da her zamankinden daha çekingen oynayacağını düşünüyorum. Yüksek skorun çıkması zor gözüküyor.


105DEPORTİVO-ESPANYOL maçı kaç kaç biter?


Ligde 9 haftadır kazanamayan Deportivo tamamen konsantrasyonunu kaybetti. Son üç maçtır gol dahi atamıyorlar. Bir dönem Atletico Madrid'de fırtınalar estiren Adrian eski fiziksel gücünden uzakta. Espanyol da çok formsuz. Bu sezon 11 deplasman maçında sadece 1 galibiyetleri bulunuyor. Son üç maçları da beraberlikle tamamlandı. Çok dengeli bir maç bekliyorum. Beraberlik iyi oranıyla sürpriz kuponlarda değerlendirilebilir.


101 AKHİSAR-KONYASPOR alt-üst tahmini


Konyaspor, yeni transferleri Eto'o ve Jahovic'i aynı anda oynattığı Alanya ve Beşiktaş maçlarından 4 puan çıkardı ama şanslıydı. İki maçta da hak ettikleri puan bana göre sıfırdı. Alanya galibiyetinde Serkan kurtardı. Beşiktaş beraberliğinde ise ilk yarı 4-5 fark yemeleri işten bile değildi. Stratejileri yanlış. Defansta Filipovic cezası nedeniyle yok. Son iki maçını gol yemeden kazanan Akhisar kendine geldi. Çok iyi kontraya çıkmayı sürdürüyorlar. Gollü bir maç bekliyoruz.


23 ŞUBAT 2018 Banko İddaa Hazır Kuponlar


102 GALATASARAY-BURSASPOR HMS1 1.55
101 AKHİSAR-KONYASPOR 2.5 ÜST 1.75
103 MAİNZ-WOLFSBURG 2.5 ALT 1.60
105 DEPORTİVO-ESPANYOL MS0 2.90

ORAN:12.58

FutbolArena'da ddaa sayfası üzerinden en güncel tahmin ve kuponları inceleyebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER