Günlük Banko İddaa Tahminleri ve Kuponları (8 Haziran 2017)

İddaa'da günün fırsat maçları, hazır kuponları ve çok önemli maç analizleri FutbolArena'da. Günlük iddaa tahminleri ve banko maç analizlerine göz atmadan kupon doldurmayın! Detaylar haberimizde. 

FutbolArena - Hazırlık maçları, İtalya Serie B ve Brezilya'dan Günün banko iddaa tahminleri ve kuponlarını editörlerimiz sizler için hazırladı.

SAO PAULO-V.BAHİA iddaa tahmini


4 haftada 6 puan alan Sao Paulo evindeki 2 maçı da kazanarak bu puanları elde etti. İç sahada 2 maçta 6 puan alırken 4 gol atıp hiç yemediler. Arjantinli forvet Pratto ile etkili oluyorlar. Vitoria ise 4 maçta sadece 1 beraberlik alabildi. Aralarındaki son 5 maçın 4'ünde rakibini yenen Sao Paulo bu mücadelenin de favorisi. Hata yapmazlar.

CHAPECOENSE-GREMİO maçı ne olur?

Bu maç olumsuz hava şartlarından dolayı Çarşamba'dan Perşembe'ye alındı. Lig tarihinde ilk kez liderlik koltuğuna oturan Chapecoense'nin 5 maçtır bileği bükülmüyor. Son 7 maçta 6 galibiyet alan Gremio'nun forvetleri fark yaratıyor. Geromel ile Fernandez yeni eksikler. Karşılıklı skor üretilir.

BENEVENTO-CARPİ alt-üst iddaa tahmini


İtalya Serie A'ya çıkacak takım bu maçtan sonra belli olacak. İlk karşılaşma 0-0 sona erdi, bu rövanş çok kritik. İki takımın yarı finalde oynadığı toplam 4 maç 2.5 altı bitmişti. Finalin ilk ayağında da 0-0'lık sonuç çıktı. Hatanın telafisinin olmayabileceği bu karşılaşmada da temkinli futbol bekliyorum. 2.5 altı ideal. İlk yarı beraberliği de denenebilir.

VENEZUELA-EKVADOR maçı kaç kaç biter?


Venezuela 2011 yılından bu yana rakibini yenemiyor. Bu hazırlık maçı Amerika'da Florida'da oynanacak. Dünya Kupası elemelerine havlu atan Venezuela'da kadro yenileniyor. Sakatlığı bulunan ortasaha Anor kadroda yok. Savunmadan Rosales, ortasahadan Rincon, Seijas, forvetler Del Valle ve Josef Martinez kadroda bulunmuyor. Ekvador'da önemli eksikler var. Kaleci Dominguez, savunmadan Paredes, Mina, Erazo, ortasahadan Valencia, Noboa, Montero, Arroyo, İbarra, forvetler Bolanos, Caicedo ve Ayovi kadroda yok. İki ekipte yenilenen kadrolarla mücadele verecek.Düşük skor bekliyorum. Beraberlik çıkabilir

8 Haziran 2017 Banko İddaa Hazır Kuponlar


547 BENEVENTO-CARPİ 2.5 ALT 1.50
552 SAO PAULO-V.BAHİA MS1 1.35
556 VENEZUELA-EKVADOR MS0 3.00
531 CHAPECOENSE-GREMİO KGVAR 1.55

ORAN: 9.42

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER