Günlük Banko İddaa Tahminleri ve Kuponları (5 Nisan  2018 Perşembe)

Günün maçlarından Günün banko iddaa tahminleri ve kuponlarını editörlerimiz sizler için hazırladı.

FutbolArena - İddaa'da günün fırsat maçları, hazır kuponları ve çok önemli maç analizleri FutbolArena'da. Günlük iddaa tahminleri ve banko maç analizlerine göz atmadan kupon doldurmayın! Nesine.com'da yer alan iddaa bülteni ile günün maçlarına göz atabilirsiniz.


168 LEİPZİG-MARSİLYA iddaa tahmini



Leipzig, bir önceki turda Zenit karşısında 2-1 ve 1-1'lik skorlarla tur atlayan taraf oldu. Şampiyonlar Ligi'nde 3. Sırayı alarak Avrupa Ligi'nde yola devam etmişlerdi. Marsilya karşısında da şansları fazla. Marsilya, Athletic Bilbao'nun özellikle ilk maçta yaptığı kadro rotasyonunu iyi değerlendirip ilk maçı 3-1 kazanınca zaten işi bitirmişti. Rövanşta da kazanmasını bildiler. Ancak karşılarında şimdi kupayı önemseyen bir takım olacak. Bu yüzden işleri kolay değil. Zorlu randevuda ilk maçta tercihimiz tek farklı Leipzig galbiyeti.

165 ARSENAL-CSKA MOSKOVA maçı ne olur?


Premier Ligde kötü bir sezon geçiren Arsenal'in gelecek sezon Devler Ligine katılabilmesi için bu kupayı kazanması gerekiyor. CSKA Moskova bir önceki turda geriden gelip Lyon'u yenerek tur atlamıştı. Ev sahibinde Cazorla yok. CSKA Moskova'da savunmadan Fernandes ve Vasin sakat. Gollü bir maç bekliyoruz.

166 ATLETİCO MADRİD-S.LİZBON maçı kaç kaç biter?


Aslında Atletico Madrid'in seviyesi Şampiyonlar Ligi. Ancak kötü bir grup performansı çıkartan Atletico için Avrupa Ligi de önemli bir alternatif. Genellikle Avrupa maçlarında çok fazla risk almadan dengeli oynayarak kazanan Atletico muhtemelen bu maçta da benzer bir kurguyla oynayacak. Atletico Madrid elbette favori. Ancak 4-5 farklı bir galibiyet de koay gözükmüyor. Oranı açısından 2-3 Gol bu maç için makul bir tercih olur.


167 LAZİO-SALZBURG alt-üst tahmini


Avrupa Ligi'nde de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu kupanın en büyük ve en önemli özelliği doğrudan Şampiyonlar Ligi kapısını açması. Bu yüzden de liglerinde bu hedeften sapan takımlar için çok değerli bir kupa haline dönüştü. Salzburg, elemelerden en çok canı yanan kulüp konumunda. Çok iyi kadroları oldukları zamanda bile Şampiyonlar Ligi'nde boy gösteremediler. Kupa onlar için tek çare ama işleri çok zor. Lazio ise Serie A'da kıyasıya bir Şampiyonlar Ligi bileti yarışı içerisinde. Hafta sonu zayıf rakibi Benevento'ya 6 gol attılar. İki takımda agresif oynuyor. 2.5 gol üstü değerli.

5 NİSAN 2018 Banko İddaa Hazır Kuponlar



168 LEİPZİG-MARSİLYA HMS0 3.25
167 LAZİO-SALZBURG 2.5 ÜST 1.60
165 ARSENAL-CSKA MOSKOVA 2.5 ÜST 1.50
166 ATLETİCO MADRİD-S.LİZBON 2-3 GOL 1.80

ORAN:14.04

FutbolArena'da İddaa sayfası üzerinden en güncel tahmin ve kuponları inceleyebilirsiniz.


Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER