Günlük Banko İddaa Tahminleri ve Kuponları (24 Ekim 2017Salı)

Kupa ve lig maçlarından Günün banko iddaa tahminleri ve kuponlarını editörlerimiz sizler için hazırladı.

FutbolArena - İddaa'da günün fırsat maçları, hazır kuponları ve çok önemli maç analizleri FutbolArena'da. Günlük iddaa tahminleri ve banko maç analizlerine göz atmadan kupon doldurmayın! Nesine.com'da yer alan iddaa bülteni ile günün maçlarına göz atabilirsiniz.

207 GENT-EUPEN iddaa tahmini


Gent üst gruptan erken koptu. Bu sezonun formsuz takımlarından biri. Hemen hemen oynadığı her maçta inanılmaz zorlanıyorlar. Bu nedenle Eupen gibi zayıf bir takımla karşılaşsalar bile Gent'e çok güvenemiyorum. Eupen'in deplasman maçları oldukça gollü geçiyor. İki formsuz ve dengesiz takımın mücadelesinde gol barajı aşılabilir.

226 BRİSTOL CİTY-CRYSTAL PALACE maçı ne olur?


Championship takımı Bristol City son maçlarda formunu kaybetti. Crystal Palace hafta sonu Newcastle deplasmanında kaybetti. Ligde 3 puanla son durumdalar, bu kupayı önemsemezler. Bristol City de as kadro çıkmayabilir ama evinde favorimiz.

250 INTER-SAMPDORİA maçı kaç kaç biter?


Napoli'yi takibini sürdüren İnter bu maçı kazanırsa maç fazlasıyla zirveye oturacak. Bunun da takım için önemli bir motivasyon kaynağı olacağını düşünüyorum. Sampdoria iyi bir sezon geçirse de evlerindeki başarısını deplasmana yansıtamıyor. Spaletti ile birlikkte şampiyonluk yarışı veren İnter'in puan kaybetme olasılığı bence düşük. Sampdoria'yı da devirirler.

197 FREDRİKSTAD-RANHEİM alt-üst tahmini


Norveç'in köklü kulüplerinden 9 kez lig, 11 kez kupa şampiyonu olan mali sorunlar yüzünden alt ligde boy gösteren Fredrikstad 3. lige düşme korkusu yaşıyor. Bu sezon 2. Ligde değişen formatla birlikte alt sırada yer alan 2 ekip direkt düşerken 14. sırada yer alan ekip alt ligden gelen takımla play out oynayacak. Bu yüzden son 3 maçını kaybeden Fredrikstad açısından bu maçta alınacak her puan değerli. Ranheim play off mücadelesi veriyor. Son haftalarda düşüş yaşayan iki ekiptende gollü bir maç bekliyoruz.

24 Ekim 2017 Banko İddaa Hazır Kuponlar


197 FREDRİKSTAD-RANHEİM 2.5 ÜST 1.55
250 INTER-SAMPDORİA MS1 1.30
226 BRISTOL CİTY-CRYSTAL PALACE MS1 2.20
207 GENT-EUPEN 2.5 ÜST 1.40

ORAN: 6.20

FutbolArena'da İddaa sayfası üzerinden en güncel tahmin ve kuponları inceleyebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER