Günlük Banko İddaa Tahminleri ve Kuponları (22 Ağustos 2017)

İddaa'da günün fırsat maçları, hazır kuponları ve çok önemli maç analizleri FutbolArena'da. Günlük iddaa tahminleri ve banko maç analizlerine göz atmadan kupon doldurmayın! Detaylar haberimizde

FutbolArena - Şampiyonlar Ligi Play-Off ve Brezilya Serie B'de Günün banko iddaa tahminleri ve kuponlarını editörlerimiz sizler için hazırladı.

BRAZIL DE PELOTAS-GOİASiddaa tahmini


Pelotas kırılgan bir ekip. 21 maçın 16'sında gol yemezken, her mücadelede rakiplere ciddi fırsatlar verdiler. Yalnız hücumda Misael transferi, Lincom'um formu ve Marcinho ile Juninho kanatlarının hızından faydalanıyorlar. Cezasını tamamlayan Leandro ve sakatlığı geçen Cassiano oynayabilecekler. Goias, Argel Fucks ile ilk 2 maçta 6 puan alınca havaya girmişti ama sonrasındaki 4 karşılaşmada 2 puan çıkartabildi. Statları Serra Dourado'yu aldıkları cezadan kullanmamaları, seyircisiz oynama cezaları onları kötü etkiledi. Bambu ile Bolt cezalı, Luis sakat. Karşılıklı gol olmasını bekliyorum.

RİJEKA-OLYMPİAKOS maçı ne olur?


Hırvatistan ile Yunanistan şampiyonunu karşı karşıya getiren eşleşmenin zor geçmesini bekliyordum ve ilk maçı Olympiakos evinde 2-1 kazandı. Mücadelenin ilk yarısını Hırvat ekibi önde kapatmasına rağmen 90 dakikayı Yunanistan temsilcisi önde tamamladı. Olympiakos hafta sonunda ligde de Larissa'yı 4-1'le geçerek form tuttuğunu gösterdi. Rijeka da evinde Lokomotiva'yı yenip moral buldu. Ancak 2-1'lik avantajı lehine kullanabilecek tecrübede olan Olympiakos'u ben tura yakın görüyorum. Ev sahibinde ilk maçta kırmızı kart gören savunmanın önemli ismi Zhuta cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Yine çok çekişmeli geçecek bir karşılaşma olacaktır. Devrede eşitlik denenir.

SEVİLLA-BAŞAKŞEHİR maçı kaç kaç biter?



Temsilcimiz Başakşehir zorlu bir kura çekti ama ilk maçtaki futboluyla turu geçebilecek potansiyelde olduğunu da gösterdi. İstanbul'daki mücadelede 2-1 kaybetmesine rağmen Başakşehir'in kaçırdığı birçok pozisyon vardı. 84'te yenilen golle mağlup olan Abdullah Avcı'nın öğrencileri biraz daha dikkatli olsa hem maçın başında hem de 1-1'ken öne geçebileceki pozisyonları değerlendirip galip bile gelebilirdi. Avcı maç sonrası basın toplantısında oynanan futbolu övdü ve rövanş için de ‘'Elensek bile iz bırakarak, mücadele ederek, elimizden geleni yaparak veda etmek isteriz'' şeklinde açıklamalarda bulundu. Hafta sonundaki Karabük yenilgisi ölçü sayılmamalı çünkü yedek ağırlıklı bir 11 sahadaydı ve oynayanların da aklı pek sahada değil gibiydi. Burada ideal 11'le daha istekli bir futbol olacaktır. Ama Sevilla da tecrübeli ve bu durumlarda ne yapacağını bilen bir ekip. Onlar da hafta sonu bazı asları dinlendirdi. Gollü bir karşılaşma bekliyorum.

NİCE-NAPOLİalt-üst tahmini


Geçen sezonun Fransa'daki flaş ekiplerinden Nice, şanssız bir kura çekti. Napoli özellikle geçen sezon Sarri yönetimindeki çıkışıyla ve ofanstaki etkili futboluyla büyük beğeni toplamıştı. Bu sezın da kadroyu koruyup birkaç iyi takviyeyle aynı futbolu sürdürmeyi hedefliyorlar. Bunu yapacaklarını ilk maçta Nice'e karşı da gösterdiler ve 2-0 kazandılar. Fransız ekibinde o mücadelede kırmızı kart gören orta saha Koziello ile forvet Plea cezalı duruma düştü ama sakatlığı sebebiyle oynayamayan Sneijder ile Balotelli iyileşti ve sahada olmaları bekleniyor. Hafta sonunda Guingamp mücadelesine Sneijder ilk 11'de başlarken Balotelli ise sonradan oyuna dahil oldu. 2-0 kazanıp moral buldular. Evlerinde taraftar desteğiyle Napoli'ye karşı da ellerinden geleni yapacaklardır. Konuk ekibin bu avantajı yakalamışken turu vereceğini düşünmüyorum ama burada Nice onları zorlayabilir. Ev sahibinden gol, İtalyan ekibinden de karşılık bekliyoruz.2.5 gol üstü öneriyoruz.

22 Ağustos 2017 Banko İddaa Hazır Kuponlar


551 NİCE-NAPOLİ 2.5 ÜST 1.45
553 SEVİLLA-BAŞAKŞEHİR 2.5 ÜST 1.45
552 RİJEKA-OLYMPİAKOS İY 1.75
561 BRAZIL DE PELOTAS-GOİAS KGVAR 1.55

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER