Günlük Banko İddaa Tahminleri ve Kuponları (20 Ekim 2017 Cuma)

Major Liglerden Günün banko iddaa tahminleri ve kuponlarını editörlerimiz sizler için hazırladı.

FutbolArena - İddaa'da günün fırsat maçları, hazır kuponları ve çok önemli maç analizleri FutbolArena'da. Günlük iddaa tahminleri ve banko maç analizlerine göz atmadan kupon doldurmayın! Nesine.com'da yer alan iddaa bülteni ile günün maçlarına göz atabilirsiniz.

119 SCHALKE-MAİNZ iddaa tahmini


Schalke, iç sahadaki puan kayıplarını Bayern Münih ve Bayer Leverkusen'e karşı yaşadı. Onun dışında iyilerdi. Bu sezon ilk 4 hedeflerini gerçekleştirebileceklerinin sinyallerini verdiler. Goretzka, Bentabel, Burgstaller üçlüsü iyi bir sezongeçiriyor. Geçen sezon iki maçta da mağlup ettikleri Mainz'ı yine devirirler.


121 WEST HAM-BRIGHTON maçı ne olur?

Slaven Bilic ile yoluna devam eden West Ham Londra'da rakipler üzerinde baskıyı kurabiliyor. Üst sıralara tırmanmak isteyen West Ham iin Brighton maçı önemli bir fırsat olabilir. Ligin yeni takımı Brighton'ın en büyük dezavantajı tecrübesizliği. West Ham rakip üzerinde baskıyı erken kurup maçı lehine çevirir.

117 ANTALYASPOR-KASIMPAŞA maçı kaç kaç biter?


İki takımın kadro kalitesi, puan tablosundaki durumlarını yansıtmıyor. Kasımpaşa gerçekten kısıtlı kadrosuyla iyi iş yaptı, Trezeguet-Neumayr durunca durdular. Sivas karşısında defansif bütüncüllükten de uzaktılar. Antalya'nın kadro kalitesi büyük takım düzeyinde, ama bir türlü şeytanın bacağını kıramadılar. Son olarak Göztepe önünde Sandro'nun çok erken kırmızı kartı hesaplarını bozmuştu. Leonardo için bir fırsat maçı olabilir.

207 BANİK OSTRAVA-SİGMA OLOMOUC alt-üst tahmini



İlk 10 haftalık dilim itibariyle 22 gol yiyen Banik'te 1962-1963'ten bu yana bu kadar kötü bir savunma performansı sergilenmemişti. Çift forvetli sistem üzerinde durmaları ve önceliklerini tamamen hücuma vermeleri takımı bu noktaya getirdi. 280 dakikadır ligde gol yemeyen Olomouc'un sezon başından beri hücumda özellikle defans arkasına adam sarkıtarak, attığı paslardan birçok gol bulduğunu söylemiştim. Sadece Plsek, Falta ve Houska üçlüsünden 9 gol katkısı alarak oradaki çeşitliliği de sundular. Orta sahaların kolay geçilebileceğini düşünüyorum. 2.5 üstü denenebilir.

20 Ekim 2017 Banko İddaa Hazır Kuponlar


121 WEST HAM-BRIGHTON MS1 1.60
119 SCHALKE-MAINZ MS1 1.60
207 BANİK OSTRAVA-SİGMA OLOMOUC 2.5 ÜST 1.65
117 ANTALYASPOR-KASIMPAŞA MS1 1.65
ORAN:6.65

FutbolArena'da İddaa sayfası üzerinden en güncel tahmin ve kuponları inceleyebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER