Günlük Banko İddaa Tahminleri ve Kuponları (18 Şubat 2018 Pazar) Bu maçlar kaçmaz!

Major Lig maçlarından Günün banko iddaa tahminleri ve kuponlarını editörlerimiz sizler için hazırladı.

FutbolArena - İddaa'da günün fırsat maçları, hazır kuponları ve çok önemli maç analizleri FutbolArena'da. Günlük iddaa tahminleri ve banko maç analizlerine göz atmadan kupon doldurmayın! Nesine.com'da yer alan iddaa bülteni ile günün maçlarına göz atabilirsiniz.


131 NICE-NANTESiddaa tahmini


Hafta içinde evinde ilk yarısını 2-1 önde kapattığı Lokomotiv Moskova maçını 3-2 kaybeden Nice'in savunması aksıyor. Defanstan Souquet ile Jallet yoklar. Nantes tecrübeli teknik adam Ranieri yönetiminde iyi bir sezon geçiriyor. Nice deplasmanında kaybetmezler.


487 TWENTE-S.ROTTERDAM maçı ne olur?


Ligin son 2 sırasında yer alan ve formsuz olan iki takım karşılaşıyor. Ev sahibi birkaç takviyeyle kadroyu güçlendirdi, Sparta ise Dick Advocaat'ı göreve getirerek dipten kurtulmayı umdu ama ikisi de henüz karşılığını alabilmiş değil. Ev sahibinde 6 gollü Assaidi'nin, konuk ekipte de as kaleci Kortsmit'in sakatlıkları var ve oynama ihtimalleri düşük. Mağlubiyete tahammülü olmayan iki ekibin de önceliği yenilmemek olacaktır, devrede beraberlik ideal.


522 ZWOLLE-AJAX maçı kaç kaç biter?


PEC Zwolle bu sezon lig'de iç sahada çıktığı 11 maçın 10'unda gol atmayı başardı. İç sahada geride kalan son 5 maçın 4'ü ise karşılıklı golle sona erdi. Ajax 12 maçtır lig'de kaybetmiyor. Bu sezon lig'de geride kalan 23 maçın 22'sinde skor bulmayı başardı. İki takımın aralarında oynanan son 4 maçta ise en az 3 gol oldu. İki takımın gollü maçlarına devam etmesini bekliyoruz


143 BETİS-REAL MADRİD alt-üst tahmini


Real Madrid, sezon en önemli maçı olan Paris Saint Germain mücadelesini 3-1 kazanarak rövanş için avantaj sağladı. La Liga'ya dönüşte konsantre olabileceklerini sanmıyorum. Akıllar yine Paris Saint Germain rövanşında olacak. Real Betis son haftaların formda takımı. Son iki maçta gol açından beklentilerin altında kalsa da ligin iyi hücum takımlarından bir tanesi. Real Madrid'e sıkıntı yaşatacaklarını düşünüyoruz. Gollü bir maç izleriz.


18 ŞUBAT 2018 Banko İddaa Hazır Kuponlar


143 BETİS-REAL MADRİD 3.5 ÜST 1.60
522 ZWOLLE-AJAX KGVAR 1.40
487 TWENTE-S.ROTTERDAM İY0 2.00
131 NICE-NANTES HMS2 1.50

ORAN:6.72

FutbolArena'da ddaa sayfası üzerinden en güncel tahmin ve kuponları inceleyebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER