Günlük Banko İddaa Tahminleri ve Kuponları (16 Nisan 2017 Pazar)

İddaa'da günün fırsat maçları, hazır kuponları ve çok önemli maç analizleri FutbolArena'da. Günlük iddaa tahminleri ve banko maç analizlerine göz atmadan kupon doldurmayın! Detaylar haberimizde.  

FutbolArena - İsveç, Danimarka ve Bundesliga'dan Günün banko iddaa tahminleri ve kuponlarını editörlerimiz sizler için hazırladı

WERDER BREMEN-HAMBURG iddaa tahmini


Werder Bremen bu sezonun en dağınık takımlarından biri. Bu sezon oynadıkları 28 maçın 21'i üst tamamlandı. Bu maçtan da bol santra bekliyorum. Bremen'de kaleci Oelschlagel, stoper Caldirola, sağ bek Bauer, orta sahadan Delaney, Hajrovic ve forvet Eggestein sakat. Hamburg'da kaleci Rene Adler, stoper Djourou, ön libero Jung, orta sahadan Albin Ekdal, sol kanat Köhlert ve sağ kanat Müller sakat.


DJURGARDEN-ELFSBORG maçı ne olur?


Djurgarden sezona kötü başladı. Hazırlık döneminde sakatlığı nüks eden Radetinac'ın oynaması beklenmiyor. Hücum hattına yeni takviyeler yapan ve teknik adam değişikliğine giden ev sahibi ekibe zaman gerekiyor. Elfsborg hücumda üretken başlarken AİK Stockholm'e kaybederken savunmasında açıklar verdi. Gollü bir kapışma bekliyoruz. . Kuponlara önerimiz 2.5 gol üstü.

LYNGBY-MIDTJYLLAND maçı kaç kaç biter?


Lyngby şampiyonluk play off'una 2 maçınıda kaybederek kötü başladı. Normal sezonda iç sahada etkili olmuşlardı. Avrupa Ligine katılmayı hedefleyen Midtjylland ilk mücadelesi veriyor. Normal sezonunda 2 maçta rakibini yenemeyen Midtjylland bu kez şeytanın bacağını kırıp kazanır.


HALMSTADT-MALMÖ alt-üst iddaa tahmini


2-0 geriye düştüğü Jönköpings deplasmanında 1 puanı kurtaran Halmstad 2 hafta sonunda 4 puan alarak lige iyi bir başlangıç yaptı. Japon hücumcu Kinoshita cezalı duruma düştü. Son şampiyon Malmö kadro kalitesiyle Sundsvall karşısında zorlanmadı. 2 ekipte 2 haftayı yenilgisiz geçti. Gollü bir kapışma olur. Malmö kazanır.


16 Nisan 2017 Banko İddaa Hazır Kuponlar


489 HALMSTADT-MALMÖ 2.5 ÜST 1.50
492 LYNGBY-MIDTJYLLAND MS2 1.70
502DJURGARDEN-ELFSBORG2.5 ÜST 1.50
140 WERDER BREMEN-HAMBURG 2.5 ÜST 1.40
ORAN:5.35

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER