Günlük Banko İddaa Tahminleri ve Kuponları (16 Aralık 2017 Cumartesi)

Major Lig maçlarından Günün banko iddaa tahminleri ve kuponlarını editörlerimiz sizler için hazırladı.

FutbolArena - İddaa'da günün fırsat maçları, hazır kuponları ve çok önemli maç analizleri FutbolArena'da. Günlük iddaa tahminleri ve banko maç analizlerine göz atmadan kupon doldurmayın! Nesine.com'da yer alan iddaa bülteni ile günün maçlarına göz atabilirsiniz.

107 RENNES-PSGiddaa tahmini


Zayıf ve eksik rakibi Metz'e karşı beraberliği 86'da kurtarabilen Rennes, çarşamba günü kupada Marsilya'yı ağırladı. Paris'e karşı iyi motive olurlar. PSG de kupada aynı gün Strasbourg'a konuk oldu. Ligdeki son 5 maçının 4'ünde gol yiyen PSG yine kalesini kapatamayabilir. Önerimiz “Var" bahsi


113 MONTPELLİER-METZmaçı ne olur?


Metz, Rennes'e direnip 1-1'lik beraberlikle sahadan ayrıldı. Kupada Angers'ye 1-0 yenildiler. Bu takımın bu kadro ve özgüven eksikliğiyle toparlanması mümkün görünmüyor. Montpellier de kupada Lyon'u ağırladı ve güçlü rakibini 4 golle devirerek müthiş bir sonuca imza attı. Ligde 3 maçtır galip gelemeyen ev sahibi, Lyon galibiyetinin moraliyle Metz'i yenip ligdeki kötü seriye son verir


297 LEİCESTER-CRYSTAL PALACEmaçı kaç kaç biter?


Roy Hodgson'un toparladığı Crystal Palace geriden gelip Watford karşısında kazanmıştı. Savunmadan Sakho sakat. 2 gollü orta saha Milivojeviç sarı kart cezalısı. Son 4 maçını kazanan Leicester çıkışta. Gollü bir maç olur. 2 ekipte skor bulur.


177 GENOA-ATALANTAalt-üst tahmini


Deplasmanda Vitesse ile 2-2 berabere kalan Willem'de Ogbeche (f, 7 maç, 8 gol) üst üste 5. maçını da boş geçmedi. Karşılıklı gol serileri 8 resmi maça çıktı. Zwolle'ün de son 4 mücadelesinde “Var" kazandırdı. İki ekip de skor bulur. 2.5 gol üstü öneriyoruz.


16 Aralık 2017 Banko İddaa Hazır Kuponlar


107 RENNES-PSG KGVAR 1.65
410 ZWOLLE-WİLLEM 2.5 ÜST 1.50
113 MONTPELLİER-METZ MS1 1.30
297 LEİCESTER-CRYSTAL PALACE KGVAR 1.55

ORAN:4.84

FutbolArena'da ddaa sayfası üzerinden en güncel tahmin ve kuponları inceleyebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER