Günlük Banko İddaa Tahminleri ve Kuponları (15 Ekim 2017Pazar)

Major Liglerden Günün banko iddaa tahminleri ve kuponlarını editörlerimiz sizler için hazırladı.

FutbolArena - İddaa'da günün fırsat maçları, hazır kuponları ve çok önemli maç analizleri FutbolArena'da. Günlük iddaa tahminleri ve banko maç analizlerine göz atmadan kupon doldurmayın! Nesine.com'da yer alan iddaa bülteni ile günün maçlarına göz atabilirsiniz.


577 Ç.RİZESPOR-SAMSUNSPOR iddaa tahmin


Kadro kalitesi olarak ligin üzerinde olan Rize, üst üste 3 maç kazanamayınca teknik direktör Hikmet Karaman'la yollarını ayırıp İbrahim Üzülmez'le anlaştı. Alpay Özalan'ı gönderenSamsun da Engin İpekoğlu'nu göreve getirdi. Samsun'da eksikler var. Kan değişimi Rize'ye yarar.


167 SOUTHAMPTON-NEWCASTLEmaçı ne olur?


Southampton geçen sezon gol yollarında büyük sorun yaşamıştı. Menajer değişikliğine rağmen bu problem henüz aşılamadı. 7 maçta sadece 5 gol bulabildiler. Son 5 haftada 1 galibiyetleri var. Mütevazı bir kadroyla mücadele eden Newcastle'ın en büyük şansı Benitez gibi kaliteli bir menajere sahip olması. Kaybettikleri maçlarda bile rakiplerinden daha üstün oynadılar. Southampton'a yenilmeyeceklerini düşünüyoruz.


177 LEİCESTER-WEST BROMWİCH maçı kaç kaç biter?


Leicester'ı deplasmanda beğenmiyorum. İç sahada daha güvenilirler. Evlerindeki son 2 maçta Chelsea, Liverpool gibi güçlü takımlara kaybettiler. Liverpool'a 3-2 kaybederken penaltı kaçırmışlardı. Öncesinde Brighton'ı rahat geçmişlerdi. West Bromwich, Watford karşısında erkenden yakaladığı 2-0'lık üstünlüğü bile koruyamadı. Tony Pulis'in takımı deplasmanda hücumda daha da zorlanıyor. '1' oynanır.


675 HAUGESUND-SANDEJFORD alt-üst tahmin


Üst üste Odds ve Valerenga maçını puansız kapatan Haugesund vasat futbol sergiledi. Sandefjord karşısında ilk 3 şanslarını devam ettirmek için sahaya çıkacaklar. Hücum hattına yapılan takviyeler sonrasında potansiyelli bir ekip olan Sandefjord ileri uçta etkili oluyor. Ev sahibinde solbek Stölas cezalı. Konuk ekipte defanstan Solberg cezalı. Karşılıklı goller bekliyoruz. 90 dakika sonunda en az 3gol atılır.


15 Ekim 2017 Banko İddaa Hazır Kuponlar


577 Ç.RİZESPOR-SAMSUNSPOR MS1 1.40

167 SOUTHAMPTON-NEWCASTLE HMS2 1.70
177 LEİCESTER-WEST BROMWİCH MS1 1.75
675 HAUGESUND-SANDEFJORD 2.5 ÜST 1.60

ORAN:6.66

FutbolArena'da İddaa sayfası üzerinden en güncel tahmin ve kuponları inceleyebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER