Fransa Ligi İddaa Tahminleri (20 Aralık 2020)

Aytaç Korkmaz, Fransa Ligi'nde günün maçlarını değerlendirdi.

FutbolArena - Fransa Ligue 1'de bugün birbirinden zorlu maçlar oynanacak. FutbolArena İddaa Yazarı Aytaç Korkmaz günün maçlarını kaleme aldı.


Brest - Montpellier maçı iddaa tahmini


Lyon deplasmanında 10 kişi kalmasına rağmen son saniyelerde gelen penaltı golüyle puanı kurtaran Brest son altı maçta 13 puan almayı başardı. Lyon beraberliği ligde aldıkları ilk beraberlik ayni zamanda. Özellikle iç sahada çok daha tempolu oynuyorlar. Rakibinin aksine bu sezon deplasmanda daha etkili olan Montpellier iç sahada sürpriz puan kayıpları yaşadı. Son olarak Metz karşısında da pek etkili olamayıp sahadan mağlup ayrıldılar. Bu maçta Savanier ve Le Tallec forma giyemeyecek. Sonuç anlamında tahmini zor bir karşılaşma ama iki takımda gol bulmaya yakın. Bu nedenle karşılıklı gol ya da 2,5 üst tercih edilebilir.


Dijon - Monaco maçı iddaa tahmini


Ligde hala son sırada bulunan Dijon gücü ölçüsünde direniyor. Son dört maçta sadece bir kez Lille'e kaybeden ekip o maçta da elinden geleni yaptı. İç sahada henüz galibiyetleri yok. Lille, Marsilya ve Lens maçlarında etkisiz olan Monaco bu üç maçtan puansız ayrıldı. Niko Kovac ciddi baskı altında. Lecomte, Fabregas, Disasi ve Golovin eksik isimler. Maçın favorisi doğal olarak Monaco ama ben bu kadar formsuz bir takima 1,32 orandan bahis alacağıma Dijon kaybetmez seceneğini deneme taraftarıyım.


Nantes - Angers iddaa yorumu


Yola Patrick Collot yönetiminde devam eden Nantes takımında pek bir değişiklik olmadı. Dijon'u içerde yenemeyip Reims'e deplasmanda kaybettiler. Akıcı bir oyun oynamıyorlar ve performansları maç içinde sürekli gel git yaşıyorlar. Çıkışa geçen Angers ise Strasbourg karşısında golü bulamayınca üstünlük kuramadı ve rakibini oyunda tuttu. Son bölümde ayakta kalan Strasbourg olunca mağlubiyet kaçınılmaz hale geldi. St. Ettienne karşısında da tempoda sorunları vardı. Bu maçta Boufal eksik. Nantes haftalardır kazanamıyor. Muhtemelen baskılı başlamak isteyeceklerdir. Angers'de deplasmanda etkili bir takım. Karşılıklı goller bekleyebiliriz.

Strasbourg - Bordeaux maçı iddaa tahmini


Son dört maçta yenilmeyen Strasbourg yavaş yavaş kötü durumdan çıkıyor. 15. sıraya kadar yükseldiler. Ancak rüzgarı arkalarına aldıklarında seviyeyi nereye çıkarabileceklerini biliyoruz. Lille ve St. Etienne maçlarını kaybeden Bordeaux ligde istediği yerin uzağında olan ekiplerden. Ben Arfa'nın sazı eline aldığı maçlarda daha rahat sonucu gidiyorlar. Onun dışında ciddi bir üretkenlik sorunları var. Bu maçta Koscielny kadroda yok. Açıkçası erken bir gol gelmezse temponun çok yükselmesini beklemiyorum. Bu nedenle ilk yarı beraberlik tercihi ön planda.


Lorient - Rennes maçı iddaa tahmini


PSG deplasmanında özellikle ilk yarıda net pozisyonlar bulmasına rağmen çok sakar davranan Lorient muhtemelen böyle şanslar bulabileceğini tahmin etmediği için sahaya puan alacağına da inanarak çıkmadı. Eninde sonunda golü yediler ve elleri boş döndüler. Bir kaç maçtır daha iyi oynuyorlar ama sonuç alma konusunda eksikler. Nice galibiyetinin ardından Marsilya'yı da geçmeyi başaran Rennes toparlanmaya çalışıyor. Ancak Marsilya maçında rakip 10 kişi kalana kadar pek etkili olamadılar. Yine de altı puan üst sıralara tutunmalarını sağladı. Oyun tatmin etmese bile Lorient karşısında favori durumdalar. Kazanmaları gerekir.


Lille - PSG maçı iddaa tahmini


Haftanın maçında zirveyi yakınndan ilgilendiren önemli bir mücadele bizi bekliyor. Lille oyun anlamında Paris'in önünde. PSG Şampiyonlar liginde gruptan çıkmasa büyük ihtimalle Tuchel gönderilirdi. Son beş maçta sadece iki galibiyet alabildiler ve son Lorient maçında da çok zorlandılar. İdeal orta saha kurgusu bir türlü bulunamadı. Savunma hattı sakatlıklar nedeniyle sürekli değişiyor. Neymar, Di Maria ve Mbappe formsuz. Kaldı ki Neymar'ın bir kaç hafta formadan uzak kalması bekleniyor. Mbappe'nin durumu belirsiz. Tek iyi haber takımın jokeri Marquinhos'un takıma geri dönmesi. Lille tarafında ise temsilcilerimiz ışıl ışıl parlıyor. Oyunu tutma konusunda büyük yol katettiler. Orta sahada ve savunmada önemli bir ritm yakalamış durumdalar. Şu an ligin en az gol yiyen iki ekibi durumunda olan Lille ve PSG bu anlamda iyi iş çıkarıyor. Bu maçta savunmalardan çok hücum planlarının ön plana çıkmasını bekliyorum. O yüzden öncelikli tercihim karşılıklı gol şeçeneğinden yana. Eğer taraf bahsi deneseydim Lille galibiyetini yüksek orandan denerdim. Bunların dışında 2,5 üst tercihi de seçenekler arasında.

İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER