" }

Bundesliga İddaa tahminleri (Barbaros Yıldızlı)

FutbolArena iddaa yazarı Barbaros Yıldızlı, Almanya Bundesliga'da haftanın maçlarını değerlendirdi. 

FutbolArena - Bundesliga heyecanı bu hafta oynanacak 5. hafta karşılaşmaları ile devam ediyor. FutbolArena iddaa yazarı Barbaros Yıldızlı, Almanya Bundesliga'da haftanın maçlarını değerlendirdi. İddaa tahminleri, Almanya Bundesliga iddaa yorumları gibi aramaların yanıtları burada.


Bayer Leverkusen - Union Berlin iddaa tahmini


Bayer Leverkusen hafta sonu Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Rus ekibi Lokomotiv Moskova'ya 2-1 kaybederek devler sahnesine çok kötü başlangıç yaptı. Lige dönüp toparlanmak zorundalar. Union Berlin karşısında tekrar baskılı futbol oynamalarını bekliyorum. Leverkusen bu kez maça iyi başlayıp devreye önde girer.


Bayern Münih - Köln maçı iddaa tahmini


Bayern Münih için hafta arası oynanan Kızılyıldız maçı zor olmadı. Antrenman havasında götürdüler ve rahat galibiyet aldılar. Leipzig deplasmanında berabere kalan takım ilk 4 haftada 2 kez puan kaybı yaşadı. Köln karşısında maça etkili başlamalarını bekliyorum. Köln'ün de kontra atakta tehlikeli takım olduğunu unutmamak lazım. İlk yarı 1,5 üst en ideal seçim olur.


Hertha Berlin - Paderborn iddaa tahmini


Hertha Berlin ilk 4 haftada galibiyet elde edemedi. Paderborn maçı onlar adına epey kritik olacak. Bir kez daha kayıp gelirse takımda işler iyice karışabilir. Ligde üst üste 3 kez kaybeden takımın ayağa kalkacağı maç olarak görüyorum. Paderborn savunmada çok kötü takım. Bundesliga seviyesinin altındalar. Hertha Berlin sahasında kazanır.


Gladbach - Düsseldorf maçı iddaa tahmini


Gladbach hafta arası UEFA Avrupa Ligi'nde çok ağır yenilgi aldı. Çok açık favori oldukları Wolfsberger'e karşı sahasında 4-0 gibi farklı skorla kaybettiler. Taraftarına şok yaşatan takım Düsseldorf'a karşı kazanarak özür dilemenin peşinde. Düsseldorf maçında derslerini çıkarmış takım bekliyorum. Gladbach sahasında bu kez hata yapmadan kazanır.


BİLYONER'DE İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER