Barcelona - Real Madrid finaline İddaa'da TEK MAÇ müjdesi

Barcelona - Real Madrid final serisinin 4. maçında şampiyonluk mücadelesi devam ediyor. Bu dev mücadele öncesi İddaa'dan TEK MAÇ oynama müjdesi geldi. Barcelona - Real Madrid, İspanya 1. Basketbol Ligi final serisi 4. maçı öncesi İddaa oranları, İddaa tahmini ve çarpıcı istatistikler için haberimize göz atabilirsiniz.

FutbolArena - Barcelona ile Real Madrid final serisinin 4. maçında karşı karşıya gelecek. Real Madrid, İspanya 1. Basketbol Ligi final serisinde 2-1 önde bulunuyor. Son maçı kazanarak farkı 1'e düşüren Barcelona, seyirci avantajıyla durumu eşitlemek için mücadele edecek. Nesine.com'da bu maça TEK MAÇ olarak iddaa oynayabilirsiniz. Barcelona - Real Madrid maçı öncesi bahisseverlere bilinmesi gereken detayları hazırladık. Barcelona - Real Madrid İddaa tahmini bu haberde.

Barcelona - Real Madrid TEK MAÇ iddaa oranları


Barcelona - Real Madrid final serisinin dördüncü maçına Nesine'den TEK MAÇ oynama müjdesi geldi. Nesine'de Barcelona - Real Madrid TEK MAÇ iddaa oranları belli oldu.

HANDİKAPSIZ ORANLAR

Barcelona: 1,65
Beraberlik: 12,00
Real Madrid: 1,95

HANDİKAPLI ORANLAR

Barcelona: 1,70 (-1,5)
Real Madrid: 1,70 (+1,5)

Barcelona ilk yarı: 1,70 (-0,5)
Real Madrid ilk yarı: 1,70 (+0,5)

ÜST: 1,70 (+161,5)
ALT: 1,70 (-161,5)

1/1: 2,25
2/1: 4,00
1/2: 4,00
2/2: 2,25

BARCELONA İLE REAL MADRİD'İN FİNAL SERİSİ MAÇLARI

1. Maç: Real Madrid 87-67 FC Barcelona Lassa
2. Maç: Real Madrid 81-80 FC Barcelona Lassa
3. Maç: FC Barcelona Lassa 78-77 Real Madrid

Barcelona - Real Madrid maçı istatistikleri (Nesine.com üyeleri ne oynuyor?)


Barcelona ile Real Madrid arasında oynanan serinin ilk 3 maçında 161,5 sayı barajı aşılamadı. Barcelona'nın son 10 resmi maçının 8'inde 161,5 sayı baremi geçilmedi. Bu maça İddaa oynayan Nesine üyelerinin %41'i ALT seçeneğini tercih etti. İddaa'da Barcelona - Real Madrid maçının ALT bitmesine 1,70 oran veriliyor.

Barcelona, Real Madrid'i ağırladığı son 4 maçın tamamını kazandı. Bu maça İddaa oynayan Nesine üyelerinin %45'i handikapsız Barcelona galibiyetini kuponlarına ekledi. İddaa'da Barcelona'nın maçı handikapsız kazanmasına 1,65 oran veriliyor.

Real Madrid, Barcelona ile oynadığı son 3 maçın 2'sini kazandı. Bu maça İddaa oynayan Nesine üyelerinin %38'i handikapsız Real Madrid galibiyetini tercih etti. İddaa'dan Real Madrid'in 1,5 sayı avantajı olmadan kazanmasına 1,95 oran veriliyor.

Barcelona, Real Madrid ile oynadığı son 10 maçın 5'inde ilk yarıyı önde bitirdi, 1 maçın ilk yarısı ise berabere sona erdi. Bu maça İddaa oynayan Nesine üyelerinin %4'ü 0,5 sayı handikapı bulunan Barcelona'nın ilk yarıyı önde bitirmesine oynadı. İddaa'da Barcelona'nın ilk yarıyı önde tamamlamasına 1,70 oran veriliyor.

Barcelona, Real Madrid ile oynadığı son 10 maçın 4'ünde hem ilk yarıyı hem de maçı önde tamamladı. Bu maça İddaa oynayan Nesine üyelerinin %13'Ü Barcelona için 2/2 seçeneğini kuponlarına ekledi. İddaa'da Barcelona'nın hem ilk yarıyı hem de maçı önde tamamlamasına 2,25 oran veriliyor.


Barcelona - Real Madrid iddaa tahmini (Gökhan Türe - Nesine.com)


"Barcelona Lassa, serinin üçüncü maçında Real Madrid'i boyalı alanda kurduğu üstünlükle kılpayı geçip şansını dördüncü maça taşımayı başardı. Aslında serinin başından bu yana özellikle işin ribaund kısmında ve skor üretiminde pota altından Real'e üstünlük kursalar da dış atışlarda çok iyi yüzdeye sahip rakibe karşı sonuç alamamışlardı. Bu kez Real,uzunlardan neredeyse hiçbir şey üretemediği mücadeleyi 15/34 (% 44) üç sayı isabetine karşın kaybetti. Eflatun-Beyazlılar'ın, yine Barcelona'nın ev sahipliğinde oynanacak serinin 4. maçında özellikle ribaundlarla rakibine ikinci şans sayıları verme konusunda tedbirli olacağını düşünüyorum. Bubölgede ufak bir kıpırdanış, hep söylediğimiz gibi genel olarak kader değiştirecek daha kaliteli ellere sahip Real Madrid'in kazanmasına yetecektir. Real Madrid'in bu sezon Barcelona'da ilk kez kazanmaya yakın olduğunu düşünüyorum. MS 2'yi öneriyorum"

Barcelona - Real Madrid final maçı saat kaçta, hangi kanalda?


Barcelona - Real Madrid final serisinin 4. maçında ezeli rakipler şampiyonluk düğümünü çözmek için sahaya çıkacak. Seride durum Real Madrid lehine 2-1'e geldi. Barcelona - Real Madrid maçı 21 Haziran 2019 Cuma günü saat 22:00'da başlayacak. Final serisinin dördüncü maçı Nesine.com'dan şifresiz, Spor Smart'tan ise şifreli olarak canlı yayınlanacak. Barcelona - Real Madrid final maçını Nesine'den internet ortamında canlı izleyebilirsiniz.

İDDAA TEK MAÇ!FENERBAHÇE ANADOLU EFES NESİNE'DE OYNA

Futbolarena anasayfasından devam...

Barcelona Son Dakika Haberleri