Almanya Ligi iddaa tahminleri (29 Kasım - 2 Aralık 2019)

Almanya Ligi'nde hafta sonunda oynanacak maçlar arasında öne çıkan iddaa tahminlerini hazırladık.

FutbolArena - Almanya Bundesliga'da 13. hafta maçları oynanacak. FutbolArena iddaa yazarı Barbaros Yıldızlı, en güvendiği maçları yorumladı. İddaa tahminleri aramalarında haftanın tercihleri burada.

Hoffenheim - Fortuna Düsseldorf maçı iddaa tahmini


Hoffenheim son lig maçında herkesi şaşırttı. Mainz karşısında 5-1 kaybettiler. Çok formda giderken bu skor ciddi derecede düşündürdü. Savunmada son derecede düşük konsantrasyon vardı. Fortuna Düsseldorf bu şekilde olursa ikramları boşa çevirmez. Deplasman takımında da gol bekliyorum. 2,5 gol barajı aşılmalı.

Bayern Münih - Bayer Leverkusen maç tahmini


Bayer Münih'te Lewandowski çok formda. Kızıl Yıldız deplasmanında da şov yaptı Polonyalı. İnanılmaz bir sezon geçiriyor. Durdurulması güç adam haline geldi. Bayer Leverkusen gol yollarında bu sezon çok becerikli değil. Bayern Münih'in seyircisi önünde ilk anlardan itibaren oyuna ağırlık koymasını bekliyorum. İlk 45 dakikayı Bayern Münih üstün tamamlar.

Gladbach - Freiburg maçı tahmini


Gladbach, Union Berlin deplasmanında şaşırtı. Lider istediği futbolu sahaya koyamadı. Avrupa maçından moralli geldiler. UEFA Avrupa Ligi'nde de liderliğe yükseldiler. Freiburg son maçında şanslıydı. Her maçta böyle şans yanlarında olmaz. Gladbach'ın iç sahada 4 maçlık galibiyet serisi var. Freiburg ile bunun 5'e çıkacağını düşünüyorum.

Wolfsburg - Werder Bremen iddaa tahmini


Wolfsburg, E. Frankfurt deplasmanından 2-0'lık galibiyetle dönmesini bildi. Ligde son maçlarında ciddi anlamda gol sorunu yaşayan ve düşüşe geçen takım için yeniden diriliş oldu. Perşembe günü de Avrupa maçında kazandılar. Bremen'in bilindik savunma sorunları devam ediyor. Son maçta Schalke'ye kaybettiler. Wolfsburg toparlandı ve kazanmaya yakın gözüküyor.

BİLYONER'DE İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN


Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER