İddaa kuponu, banko tahminler, uzman yorumları (27 Ekim 2020)

İddaa kuponu, banko tahminler, günün iddaa tahminleri gibi aramaların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

İddaa kuponu, banko iddaa tahminleri, günün iddaa kuponu gibi aramaların yanıtlarını hazırladık. FutbolArena İddaa yazarları, Şampiyonlar Ligi'nde bu gece oynanacak maçlar arasından tahminlerini yaptı. İşte günün iddaa kuponu ve iddaa yorumları.

GÜNÜN İDDAA KUPONU - 27 EKİM 2020

Shakhtar Donetsk - Inter KG VAR 1.45
Atalanta - Ajax İY 1,5 ÜST 1.75
M'Gladbach - Real Madrid MS 2 1.70

Toplam Oran: 4,31


Shakhtar Donetsk - Inter iddaa tahmini


Shakhtar ilk maçta Real Madrid'i deplasmanda mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı. Inter ise sahasında Gladbach ile berabere kaldı. Konuk ekibin kadrosu daha kaliteli olsa da Shakhtar sahasında direnç gösterecektir. Ev sahibinin de skora katkı yapacağı ve karşılıklı gollerin olacağı bir maç bekliyoruz.


Atalanta - Ajax iddaa tahmini


Atalanta geçtiğimiz sezondan bu yana gol yollarındaki etkinliğini sürdürüyor. Kolay skor üretebilen bir takım oldular. Ajax, hafta sonunda Venlo'ya acımadı ve 13-0 kazandı. Tempolu ve bol gollü bir maç bekliyoruz. İlk yarı 1,5 ÜST cazip.


Glabach - Real Madrid iddaa tahmini


Real Madris grubun ilk maçında Shakhtar'a kaybetti. Hafta sonunda El Clasico'da Barcelona'yı deplasmanda mağlup ederek moral buldular. Gladbach, Inter karşısında dirençli bir oyun ortaya koydu. Real Madrid'e karşı da direneceklerdir ancak moralli ve kazanmak zorunda olan Real Madrid'in sahadan 3 puanla ayrılmasını bekliyoruz.

İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER