Hıncal Uluç'tan Olcan Adın ve Umut Bulut'a tavsiye! 'Sakın gitmeyin'

“Olcan ve Umut kardeşlerim.. Sakın gitmeyin.. Geçmişte Bülent'e (Korkmaz) ve Sabri'ye de yaptı bu kulüp ayni muameleyi. Şimdi atanlar nerde, direnenler nerde?.”

FutbolArena - Hıncal Uluç, Galatasaray'da Sneijder'in kadroyu kurduğunu iddia ederken, kadro dışında kalan Umut ve Olcan'a çağrıda bulundu: "Sakın Galatasaray'dan gitmeyin! "

Uluç, Sabah Gazetesi'nde yer alan yazısında aynı zamanda Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink'in Sneijder'in emriyle Sabri'yi takımdan temizlemeye çalıştığını iddia etti.

SAKIN GALATASARAY'DAN GİTMEYİN!

“Olcan ve Umut kardeşlerim.. Sakın gitmeyin.. Geçmişte Bülent'e (Korkmaz) ve Sabri'ye de yaptı bu kulüp ayni muameleyi. Şimdi atanlar nerde, direnenler nerde?.

Siz de direnin.. Bu Riekerink kasımı bulmaz dedim. Riva'yı satarak paçayı kurtarmaya çalışan Özbek kardeşler de sözlerini (!) tutarlarsa, eylülde arabalarını çekerler..

Yerlerine aklı başında adamlar gelir, siz de kadroya dönersiniz..

SNEİJDER'İN EMRİYLE SABRİ'Yİ TEMİZLİYOR…

Sabri dedim de.. Futbol Fakiri alt yapı hocası gene Sneijder'in emri ile Sabri'yi temizleyip Linnes'i oynatıyor.. Manchester önünde dökülen Linnes'e bakın bir.. Bir de yüreği ile oynayan, önündeki açıkla harika ikili oyunlara girip, ataklar yaratan Sabri Reis'i düşünün. O Sabri oyuna nerde girdi?. Ne oynadı?. Ne oynatıldı, bilen var mı?. Tam bir "Yok etme" eylemi..

İftihar et, Florya Müdürü (!) Alp Yalman kardeşim!."

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri